DAZED AND CONFUZED (3/11/16)


• Οι κληρονόμοι του bluesman Bo Carter, μήνυσαν τον Eric Clapton, κατηγορώντας τον για λάθος όνομα στο όνομα του συνθέτη στο τραγούδι Alberta, που συμπεριλήφθηκε στο άλμπουμ του Unplugged(1992). Στα credits αναγράφεται  το όνομα του  Huddie ‘Lead Belly’ Ledbetter κι όχι του Bo Carter, με αποτέλεσμα να υπάρχει διαφυγόν κέρδος, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι κληρονόμοι του. Σημειωτέον ότι το ποσό που διεκδικούν από τον Clapton, την Warner Music Group, τη Rhino Music, το MTV και τη Viacom, φθάνει τα 5.000.000$!
• Δείτε το video για το τραγούδι των Testament, "The Pale King" από το καινούργιο άλμπουμ τους , "Brotherhood of the Snake".
•   Ένα χρόνο μετά την απογοητευτική ακουστική εμφάνισή τους στην Αθήνα οι Steelheart του Miljenko Matijevic, υπέγραψαν συμβόλαιο με την Frontiers Rec. Το άλμπουμ αναμένεται για το 2017.
• 22 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, οι Korn βλέπουν το καινούργιο άλμπουμ τους "The Serenity Of Suffering" να πουλά την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 57.000 αντίτυπα και να μπαίνει στο No. 4 του The Billboard 200 album chart.  Χαρακτηριστικό είναι ότι από τα 57.000 αντίτυπα, τα 55.000 αφορούν πωλήσεις φυσικού προϊόντος (cd) και τα 2.000 downloads και streaming.
•Από την Lions Pride Music, θα κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Andy Rock, συνθέτη και τραγουδιστή των θεσσαλονικιών Wild Rose. Τίτλος του "This Time" και η γιαπωνέζικη έκδοση θα περιέχει 2 bonus τραγούδια.• Λιγότερο ψυχεδελικό και περισσότερο “power rock” θα είναι το καινούργιο άλμπουμ των Monster Magnet, που ακόμα δεν έχει αρχίσει να ηχογραφείται! Σύμφωνα με τον ιθύνοντα νου του συγκροτήματος, τον Dave Wyndorf, ο διάδοχος του Last Patrol (2013) θα ηχογραφηθεί τους πρώτους μήνες του 2017, θα περιέχει το πολύ 10 κομμάτια κοντά στον ήχο του Detroit, δηλ. MC5 και Stooges!
• Τέσσερα χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart”, οι Sepultura ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους. Τίτλος του “Machine Messiah” και θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου. Την παραγωγή ανέλαβαν ο Jens Bogren και το συγκρότημα και το εντυπωσιακό εξώφυλλο φιλοτέχνησε η Φιλιππινέζα καλλιτέχνιδα Camille Della Rosa. Σύμφωνα με τον Andreas Kisser το “Machine Messiah" είναι δίσκος που έχει σαν κύριο θέμα την αυτοματοποίηση της κοινωνίας και τα ρομπότ." Το concept έχει να κάνει με έναν Θεό-Μηχανή που δημιούργησε την ανθρωπότητα, της οποίας ο κύκλος σιγά σιγά κλείνει. Προήλθαμε από μηχανές και επιστρέφουμε εκεί απ’ όπου ξεκινήσαμε. Ο Μεσσίας, όταν επιστρέψει θα είναι ή robot ή ένα είδος ανθρωποειδούς, ένας σωτήρας ταυτόχρονα ζωντανός και μηχανικός», λέει ο Kisser.
• Δείτε τους Metallica να παίζουν για πρώτη φορά live το καινούργιο τραγούδι τους Atlas, Rise! στην Μπογκοτά της Κολομβίας!

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου