DAZED AND CONFUZED

• Να και μια εντυπωσιακή επιστροφή. Το καινούργιο άλμπουμ του πρώην Kiss, Ace Frehley, "Origins Vol. 1" που περιέχει διασκευές, κατάφερε και μπήκε στο No. 23 του The Billboard 200, πουλώντας 16,109 αντίτυπα!
• Επειδή τίποτε δεν είναι αυτονόητο, οι fans που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο για τις 10 εναπομείνασες συναυλίες των Guns'n'Roses με τον Axel, έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν να τους επιστραφούν τα χρήματά τους!!!!
• Five Finger Death Punch μηνύθηκαν από την δισκογραφική τους εταιρεία Prospect Park γιατί αθέτησαν το μεταξύ τους συμβόλαιο και δεν της παρέδωσε νέο άλμπουμ αλλά συλλογή Greatest Hits που ήταν συμφωνημένα στις αναγραφόμενες στο συμβόλαιο ημερομηνίες. Επίσης, η εταιρεία κατηγορεί τα μέλη του συγκροτήματος ότι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον τραγουδιστή Ivan Moody, ο οποίος έχει πρόβλημα εξάρτησης. Σύμφωνα με τη μήνυση, βάσει του συμβολαίου που υπέγραψε το συγκρότημα το Δεκέμβριο του 2012, έπρεπε να κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ, αλλά το τελευταίο άλμπουμ των Five Finger Death Punch  κυκλοφόρησε στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 κι όταν η εταιρεία ζήτησε το "Greatest Hits" και το τέταρτο άλμπουμ οι Five Five Finger Death Punch αρνήθηκαν και επέμεναν ότι θα το ηχογραφήσουν με άλλη εταιρεία(!) από ενδιαφέρον για τον τραγουδιστή τους Ivan Moody, του οποίου η κατάστασή χειροτερεύει. Η εταιρεία απαιτεί αποζημίωση από το συγκρότημα προκειμένου για να λυθεί το μεταξύ τους συμβόλαιο.
• Δείτε το video για το τραγούδι "Evilizer" από τους Diviner και το πρώτο άλμπουμ.
• Θα μπορούσαν να είχαν μπει στην κατηγορία «Ποιος θυμάται τους…» αλλά κανείς έως ελάχιστοι γνωρίζουν τους αμερικάνους Little Caesar. To συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου το διπλό live άλμπουμ “Brutally Honest Live in Holland”, που ηχογραφήθηκε τον Ιούνιο του 2016 στο Muziekcentrum De Bosuil της Ολλανδίας. Θα περιέχει 21 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα κλασικά Chain of Fools, Rum and Coke, In Your Arms, American Dream καθώς κι ένα καινούργιο, το Crushed Velvet.
• Ένα single βινυλίου θα κυκλοφορήσουν στις 30 Μαίου, οι Spiritual Beggars με 2 κομμάτια διασκευές! Πρόκειται για τα  Thumbsucker (πρώτη εκτέλεση από τους Mountain) και το Stoned Woman( Ten Years After). Δείτε το video για το καινούργιο τραγούδι τους “Hard Road” από το καινούργιο άλμπουμ τους.
• Τρεις ακόμα επανεκδόσεις διέθεσε στα καταστήματα δίσκων η Rock Candy. Πρόκειται για τα: Blackout in the Red Room (1990), το πρώτο άλμπουμ των Love/Hate, που επηρέασε πολλά συγκροτήματα της δεκαετίας του '90 . Η παραγωγή ανήκει στον Tom Werman (Cheap Trick,Ted Nugent, Twisted Sister) και η καινούργια έκδοση περιλαμβάνει και 3 bonus tracks. Δεύτερο είναι το άλμπουμ των αμερικάνων Zebra με τίτλο 3.V και τρίτο το μοναδικό άλμπουμ των Eric Martin Band, Sucker for a Pretty Face (1983). Λίγα χρόνια αργότερα ο Eric Martin θα γνώριζε μεγάλη επιτυχία με τους Mr. Big. H καινούργια έκδοση περιλαμβάνει 4 bonus tracks, ενώ όλα τα προαναφερόμενα άλμπουμ συνοδεύονται από πληροφοριακά ένθετα.



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου