ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BLACKMORE'S NIGHT


6 χρόνια μετά το τελευταίο studio άλμπουμ των Blackmore’s Night, το All Your Yesterdays , το συγκρότημα του Μαυροφορεμένου και της γυναίκας του-τραγουδίστριας Candice Night, επιστρέφει με καινούργιο δίσκο. Τίτλος του Nature's Light με το μουσικό ταξίδι που έχουν ξεκινήσει από το 1997 στη μεσαιωνική μουσική να συνεχίζεται. Το Nature's Light θα περιέχει 10 καινούργια τραγούδια  με τους στίχους τους να είναι εμπνευσμένοι από ιστορίες, μύθους και γεγονότα 600 χρόνων πίσω!

"Οι ιστορίες του Nature's Light είναι απλές ιστορίες καθημερινών θαυμάτων που συμβαίνουν κάθε ημέρα μπροστά μας» λέει η Candice Night.« Αν αισθάνεστε στάσιμοι ή καταπιεσμένοι στο περιβάλλον σας, είναι σημαντικό για να κάνετε ένα διάλειμμα από το κοσμικό και να πάτε όπου η καρδιά σας εκεί που σας οδηγεί. Επαναφορτίστε και να ξεκινήσετε ξανά με φρέσκια και ανανεωμένη ενέργεια. Για μερικούς είναι ο ωκεανός, για μερικά δάση, για κάποιον που αισθάνεται τον ήλιο στο πρόσωπό σας, ο καθένας νιώθει διαφορετικά τη φόρτιση για ένα νέο ξεκίνημα. Η μουσική μας είναι μια απόδραση από το άγχος και την πίεση των σύγχρονων εποχών. Ταξιδέψτε πίσω στο χρόνο μαζί μας, σε έναν απλούστερο, μαγικό χρόνο όπου η μουσική μπαίνει στην καρδιά και την ψυχή σας".


Το Nature's Light θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου σε περιορισμένη έκδοση 2πλού cd με mediabook που θα περιλαμβάνει bonus CD με επιλογές παλαιότερων τραγουδιών τους, CD digipak και βινύλιο 180 γρμ με διπλό εξώφυλλο. Μπορείτε να το προπαραγγείλετε από εδώ.

12/2/21
 
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου