NEWS OF THE WORLD (5/7/17)

• Οι Νορβηγικές αερογραμμές έχουν πετύχει αύξηση εισιτηρίων από και προς την Μ.Βρετανία και για να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στο γεγονός, ξεκίνησαν την καμπάνια ‘Tail Fin Heroes’. Η συγκεκριμένη καμπάνια εστιάζεται σε διάσημους βρετανούς όπως  ο ποδοσφαιριστής Booby Moore, ο συγγραφέας Roald Dahl, η πρωτοπόρος πιλότος Amy Johnson αλλά κι ο επίσης πρωτοπόρος της αεροπλοΐας Freddie Laker. Μεταξύ αυτών κι ο Freddie Mercury που ήδη το πρόσωπό του εμφανίζεται στο ουραίο τμήμα 2 αεροπλάνων των νορβηγικών αερογραμμών.
   
•Ακούστε ακόμα ένα video από το καινούργιο άλμπουμ των Mr. Big, "Defying Gravity", με τίτλο "Forever And Back".
• Η Sony αποφάσισε σταδιακά να ξανατυπώσει το μεγαλύτερο μέρος της δισκογραφίας της σε βινύλιο, στο εργοστάσιο στην Ιαπωνία. Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, η εταιρεία θα αρχίσει και πάλι να παράγει μουσικούς δίσκους και να ανταποκριθεί στη νέα τάση που καταγράφεται στη μουσική αγορά για την απόκτηση δίσκων βινυλίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του www.cnn.gr, (διάβασε εδώ), η  αγορά του βινυλίου αναμένεται να ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο το 2017, με τους καταναλωτές να κάνουν λόγο για νοσταλγία της ποιότητας ήχου που προσφέρουν. Στα τέλη της δεκαετίας του ’80, πολλά εργοστάσια βινυλίου άρχισαν να κλείνουν μετά την εμφάνιση των CDs και την επακόλουθη ψηφιοποίηση της μουσικής, ενώ η Sony κυκλοφόρησε το τελευταίο της βινύλιο το 1989. (Γιάννης Παναγάκος)
• Ακούστε την ενδιαφέρουσα διασκευή της επιτυχίας των Whitesnake, Looking for love από τους καβαλιώτες, Wild Souls.
• Πριν λίγες ημέρες είχαμε γράψει για την συνεργασία των Chris Caffery (SAVATAGE, TRANS-SIBERIAN ORCHESTRA) και  Tim "Ripper" Owens (JUDAS PRIEST, ICED EARTH) με τη συνεργασία του παραγωγού Roy "Z" Ramirez (BRUCE DICKINSON, HALFORD). Τώρα ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των μουσικών που θα τους συνοδεύσουν που είναι οι Steve DiGiorgio (TESTAMENT, DEATH, SEBASTIAN BACH, CHARRED WALLS OF THE DAMNED) κι ο ντράμερ  Mark Zonder (FATES WARNING, WARLORD). Ευχόμαστε το αποτέλεσμα …να ακούγεται!
• Δείτε το τρίτο Video single των Ten από το νέο τους άλμπουμ, “Gothica”. To τιτλοφορείται  Travellers  κι είναι εμπνευσμένο από το κλασσικό μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του HG. Welles “The Time Machine” (1895).

• Οι αυθεντικοί Giant, δηλαδή οι Dann Huff, David Huff, Mike Brignardello και Mark Oakley με την προσθήκη των Tyson Leslie πλήκτρα και Bryan Cole τραγούδι, επανασυνδέθηκαν την 1η Ιουλίου στο Nashville για ένα φιλανθρωπικό κοντσέρτο. Τελευταίο άλμπουμ τους ήταν το "III" (2001).
• Στις 22 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των H.E.A.T με τίτλο 'Into The Great Unknown'.
• Έξη επανακυκλοφορίες περιλαμβάνει η νέα κυκλοφορία Rock Candy. Τα κλασικά άλμπουμ που επανεκδίδει είναι τα εξής: Το πρώτο άλμπουμ της καναδέζας Alannah Myles με τίτλο το όνομα της που περιλαμβάνει την μεγαλύτερη επιτυχία ‘Black Velvet’, το άλμπουμ του τραγουδιστή Michael White, με τίτλο το όνομα του (1987) που ακούγεται ολόιδιος ο Robert Plant κι η πρώτη τριάδα κλείνει με το άλμπουμ των  LA rockers, Jet Boy, ‘Feel The Shake’ (1988). Το συγκρότημα δεν σημείωσε εμπορική επιτυχία, αλλά το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι το καλύτερο  του κι όσοι ψάχνετε αυτόν τον ήχο της δεκαετίας του ‘80 αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία και να το ακούσετε. Οι Stone Fury κυκλοφόρησαν 2 άλμπουμ κι έμειναν στην ιστορία λόγω της συμμετοχής του τραγουδιστή Lenny Wolf που μετά τη διάλυσή τους γνώρισε τεράστια επιτυχία με τους  Kingdom Come. Εδώ ο ήχος τους είναι πολύ mainstream με πολλά πλήκτρα προσκολλημένα στον ήχο της δεκαετίας του ’80. Εξαιρετικό είναι το πρώτο άλμπουμ των Bad English (John Waite, Ricky Philips, Jonathan Cain, Neal Schon και Deen Costronovo). Κυκλοφόρησε το 1989 κι είναι ένα από τα καλύτερα άλμπουμ εκείνης της δεκαετίας με τρανταχτές επιτυχίες όπως ‘Price Of Love’, ‘When I See You Smile’, ‘Forget Me Not’ και  Possession.  H έκδοση της Rock Candy κυκλοφορεί με 2 bonus, τα remix των Price of Love και Forget me not! Τέλος, επανακυκλοφορεί το άλμπουμ των Dokken, Beast from the East, που ηχογραφήθηκε Live στο Tokyo το 1988 και κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά. Το cd είναι διπλό με όλα τα classic τραγούδια τους ηχογραφημένα live (Dream Warriors’, ‘Unchain The Night’, ‘In My Dreams και ‘Just Got Lucky’) συν ένα καινούργιο  studio, το πολύ καλό  ‘Walk Away’ που έγινε επιτυχία. Όλα τα cd επανακυκλοφορούν remastered με πλούσια ένθετα.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ  NEWS OF THE WORLD
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου