ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ DIO ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ!!!

Τελικά φαίνεται ότι θα το δούμε κι αυτό! Το ολόγραμμα που έφτιαξε η εταιρεία Eyellusion θα βγει σε περιοδεία που θα έχει τίτλο "Dio Returns: The World Tour". Η περιοδεία, για την ώρα έχει 8 ημερομηνίες, όλες στην Ευρώπη, αρχής γενομένης στις 8 Νοεμβρίου στο Ελσίνκι της Φιλανδίας, ενώ προετοιμάζεται παγκόσμια περιοδεία που θα φθάσει στην Αυστραλία και το 2018 στην Αμερική.

Το RonnieJamesDio ολόγραμμα…ερμηνεύει όχι μόνο κλασικά τραγούδια των Dio ("HolyDiver", "Rainbow In The Dark", "We Rock", "King Of Rock And Roll"), αλλά και των Black Sabbath ("NeonKnights" και "Heaven And Hell") και βέβαια Rainbow ("Man On The Silver Mountain") κ.α.
Την …πρώτη εμφάνισή του το ολόγραμμα την είχε κάνει το 2016 στο Wacken Open Air, ακολούθησε το Pollstar Awards (2017) κι απ’ ό,τι φαίνεται η περιοδεία γενικεύτηκε! Η "Dio Returns" tour θα περιέχει και ζωντανά φωνητικά, με μουσικούς στη σκηνή που έπαιξαν κατά περιόδους με τον Ronnie James Dio, όπως  Simon Wright (ντραμς), CraigGoldy (κιθάρα) και Scott Warren (πλήκτρα), με τη συμμετοχή του μπασίστα Bjorn Englen (από το συγκρότημα του Yngwie Malmsteen). Στη σκηνή θα είναι κι οι τραγουδιστές Tim "Ripper" Owens και Oni Logan σε επιλεγμένες συναυλίες. Καταλαβαίνετε ότι σειρά παίρνουν οι Jimi Hendrix, Janis Joplin, Doors, κλπ.




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου