Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ ΤΩΝ WARRANT – CHERRY PIE(ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;)


Μια από τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλε για την ταυτοτήτά της!

Το Cherry Pie ήταν το δεύτερο άλμπουμ των αμερικάνων Warrant. Κυκλοφόρησε το 1990 κι έφθασε στο Νο7 του billboard chart κι ήταν το άλμπουμ που έκανε το συγκρότημα γνωστό σε όλο τον κόσμο, βγάζοντας επιτυχίες σαν τα I Saw Red, Uncle’s Tom Cabin και το ομώνυμο κομμάτι, ενώ οι στίχοι σχεδόν όλων των τραγουδιών είναι συνυφασμένοι με το sex.
Κι όχι μόνο οι στίχοι αλλά και το εξώφυλλο, (το τριγωνικό κομμάτι της πίττας), το video κι η όλη ατμόσφαιρα παραπέμπουν στο sex.
Στο εξώφυλλο του άλμπουμ εικονίζεται το μοντέλο Bobbi Brown (σήμερα 48 ετών) η οποία συμμετέχει και στο video. Η αλήθεια είναι ότι αναστάτωσε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνισή της και δεν έχει εμφανιστεί μόνο στο video του Cherry Pie, αλλά και στα Once bitten twice shy και House of Broken love των Great White, She’s tight των Steel Panther και στο I'm On To You των Hurricane, ενώ είχε κάνει και διαφημιστικό για την Budweiser.
H Bobbie λίγο μετά τα γυρίσματα του video παντρεύτηκε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Jani Lane, αλλά χώρισε ένα χρόνο αργότερα και τα έφτιαξε με τον Tommy Lee των Motley Crue, για να χωρίσει και με αυτόν.
Έκανε πολλές και καλές προσπάθειες για να καθιερωθεί στον κινηματόγραφο, παίζοντας σε γνωστές ταινίες αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι ταινίες στις οποίες έπαιξε ήταν  Last Action Hero, Cool as Ice , Betrayal of the Dove, The Godson και σε επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών Battle Dome , Married... with Children , Baywatch Nights, Mike Hammer, Private Eye κ.α.
Για την ιστορία, ο Lane βρέθηκε νεκρός το 2011 μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Η Brown το 2012 συμμετείχε στο ήταν στο reality show Ex Wives of Rock (διάβασε εδώ κι εδώ), ενώ την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε και τη βιογραφία της με τίτλο Dirty Rocker Boys: Love and Lust on the Sunset Strip .
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΙΧΑΡΔΟΣ
10/4/17/


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου