Rotation

Ads
Player

Sorry this page uses a flash based native radio and needs adobe flash 10+ support.
Download Flash here.

Νέα του Rockmachine.gr

2/10/14 ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ WITHIN TEMPTATION

Η κυκλοφορία ενός DVD/Blu-ray/2CD, με τίτλο "Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert", έχει προγραμματιστεί από τους Within Temptation για τις 14 Νοεμβρίουon November 14. Η ηχογράφηση περιλαμβάνει τα άλμπουμ τους "Elements" (έκλεισε 15 χρόνια κυκλοφορίας) καθώς και το "Hydra" (2012). Χαρακτηριστικό είναι ότι τη συναυλία στην οποία έπαιξαν ολόκληρο το "Elements" παρακολούθησαν 12.000 θεατές, ενώ την ευρωπαϊκή περιοδεία που ακολούθησε η κυκλοφορία τους "Hydra", 150.000.Το"Let Us Burn - Elements & Hydra Live In Concert" θα κυκλοφορήσει σε τέσσερεις εκδόσεις DVD + 2CD, Blu-ray + 2CD, 2CD και ψηφιακά. Οι εκδόσεις DVD και Blu-ray περιέχουν η κάθε μια 34 live audio visual τραγούδια σε HD, mixed 5.1 Dolby Surround. Το 2CD και η ψηφιακή αγοράς του άλμπουμ περιέχουν από 32 live audio τραγούδια, με συνολική διάρκεια 170 λεπτά. Παράλληλα οι Within Temptatiοn θα κυκλοφορήσουν το "Hydra" σε media book και 100σέλιδο βιβλίο και bonus CD με τα παρακάτω τραγούδιαwith the following track listing:

01. Radioactive (IMAGINE DRAGONS cover)
02. Summertime Sadness (LANA DEL REY cover)
03. Let Her Go (PASSENGER cover song)
04. Dirty Dancer (ENRIQUE IGLESIAS cover)
05. And We Run *
06. Silver Moonlight *
07. Covered By Roses *
08. Tell Me Why *
* Demo/Evolution track

1/10/14 ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ Ο JIMMY PAGE

Μετά από αρκετές προσπάθειες για να επανασυνδεθούν οι Led Zeppelin, με την παρουσία του Robert Plant, ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Jimmy Page βλέποντας ότι κάτι τέτοιο στην παρούσα ζωή είναι μάλλον αδύνατον, αποφάσισε, έστω κι αργά, να σχηματίσει το δικό του συγκρότημα και να παίζει τραγούδια απ’ όλη την καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων φυσικά κι από την εποχή των Led Zeppelin. Βέβαια την έκπληξη έκανε όταν ανέφερε ότι θα παίζει και τραγούδια από την εποχή που εμφανιζόταν με τους Yardbirds (1966)! O χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του Rock μας πληροφορεί ότι ο Jimmy Page εκτός των άλμπουμ που ηχογράφησε με τους Led Zeppelin, ηχογράφησε το 1985 και 1986 αντίστοιχα, δύο άλμπουμ με τους The Firm (Paul Rodgers τραγούδι, Tony Franklin μπάσο, Chris Slade ντραμς), το 1985 κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Roy Harper το Whatever Happened to Jugula?, το 1988 στην ουσία το μοναδικό προσωπικό του άλμπουμ The Outrider, το 1993 το άλμπουμ συνεργασία με τον David Coverdale, Coverdale Page, το 1994 με τον Robert Plant κυκλοφόρησε το ημιακουστικό live No Quarte rμε τραγούδια των Led Zeppelin, το 1996 το Walking into Clarksdale με τον Robert Plant και το 2000 έπαιξε live με τους Black Crows στο Live at the Creek όπου διασκευάζουν τραγούδια των Led Zeppelin κι άλλα κλασικά blues. Αν σας ενδιαφέρουν οι παλαιές (τέλη δεκαετίας του 60), ηχογραφήσεις του με τους Jeff Beck, Primitves, John Mayall&the Bluesbreakres, Kinks, Fifth Avenue, Gregory Phillips, Masterminds κ.α. προτιμήστε τη διπλή συλλογή Hip Young Guitar Slinger(Castle Rec.2000).

1/10/14 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ LINKS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ

Από χθες το πρωί ο Rockmachine.gr εκπέμπει με καινούργιο link. Στον υπολογιστή σας δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε, αφού ανοίγοντάς τον ακούτε αμέσως μουσική. Αν θέλετε να ακούσετε μέσω
Winamp, iTunes:
http://cast.i-solution.gr:2199/tunein/rockmachine.pls
Windows Media Player:
http://cast.i-solution.gr:2199/tunein/rockmachine.asx
Real Player:
 http://cast.i-solution.gr:2199/tunein/rockmachine.ram
QuickTime:
http://cast.i-solution.gr:2199/tunein/rockmachine.qtl
μπαίνετε μέσω των παραπάνω links.

1/10/14 PICTURE DISC ΓΙΑ ΤΑ 5 ΠΡΩΤΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ MEGADETH

Στις 10 Νοεμβρίου, θα κυκλοφορήσουν τα πέντε πρώτα άλμπουμ των Megadeth  σε περιορισμένη έκδοση picture βινυλίου. Συγκεκριμένα, τα άλμπουμ  “Peace sells… but who’s buying?”, “So far, so good… so what?”, “Rust in peace”, “Countdown to extinction” και  “Youthanasia” θα κυκλοφορήσουν σε picture disc και κάθε άλμπουμ θα περιέχει remastered mixes από τον Dave Mustaine.

1/10/14 ΟΙ CARCASS ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΡ

Οι πρωτοπόροι του βρετανικού extreme metal icons Carcass θα κυκλοφορήσουν στις 14 Νοεμβρίου τη EP συλλογή "Surgical Remission / Surplus Steel" με ακυκλοφόρητα και δυσεύρετα τραγούδια τους. Όλα τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια των sessions του άλμπουμ "Surgical Steel"(2013) σε παραγωγή του Colin Richardson και θα κυκλοφορήσει και σε ψηφιακή και σε φυσική μορφή. Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε το πλήρες track list του "Surgical Remission / Surplus Steel" EP.

30/9/14 ΟΙ BLACK SABBATH ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ Ο TONY IOMMI ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Σύμφωνα με τον Ozzzy Osbourne, οι Black Sabbath πρόκειται να ηχογραφήσουν ένα ακόμη studio άλμπουμ και στην συνέχεια να περιοδεύσουν για τελευταία φορά. Παραγωγός, όπως και στο "13", θα είναι ο Rick Rubin. O Ozzy δήλωσε πως δεν έχουν προχωρήσει στη σύνθεση καινούργιων τραγουδιών και ότι σκοπεύουν να κάνουν τέτοιο στις αρχές του 2015: «Όλα εξαρτώνται από την κατάσταση της υγείας του Tony Iommi. Δεν ξέρω καν αν θα το κάνουμε στο Los Angeles ή στην Αγγλία, αλλά αν χρειαστεί, πηγαίνω και μέχρι το φεγγάρι για να το κάνω»! Εν τω μεταξύ ο Tony Iommi πήρε σοβαρά το τιμητικό ρόλο σαν καθηγητής (Visiting Professor Of Music ) του Πανεπιστημίου του Κόβερτυ και από την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου ξεκίνησε να παραδίδει μαθήματα! Μάλιστα η υπεύθυνη του τμήματος Department Of Performing Arts, Dr. Sara Reed δήλωσε ότι «είναι τεράστια τιμή μας να έχουμε το Tony εδώ μαζί μας. Η τεράστια εμπειρία του και οι μουσικές γνώσεις είναι πολύτιμα βοηθήματα για τους φοιτητές μας».

30/9/14 DELUXE ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟ WAR CHILD ΤΩΝ JETHRO TULL

Μια ακόμα επετειακή έκδοση για το ιστορικό  folk άλμπουμ τους War Child, ανακοίνωσαν οι Jethro Tull. Θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση για τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ (1974) και θα περιλαμβάνει τα τραγούδια σε νέες μίξεις από τον Wilson καθώς και μουσική και κείμενο από την ταινία που θα συνόδευε την κυκλοφορία του άλμπουμ, αλλά τελικά απορρίφθηκε. Στην ουσία η ταινία δεν βγήκε ποτέ στους κινηματόγραφους γιατί φοβήθηκαν τυχόν οικονομική αποτυχία και τελικά κυκλοφόρησε μόνο ο δίσκος. Η επετειακή έκδοση θα περιέχει σε ξεχωριστό cd 10 συνθέσεις που συνδέονται με τα τραγούδια του  War Child καθώς και ένα ακόμα cd με 10 ορχηστρικά τραγούδια, demos καθώς και το War Child Waltz που είχε παρουσιαστεί στην remastered επανέκδοση του 2002. Φυσικά θα υπάρχει 5.1 και stereo mixes από τον Steven Wilson, ενώ το πρώτο cd θα περιέχει το αρχικό άλμπουμ remasterd. Η όληdeluxe έκδοση θα συνοδεύεται από 80σέλιδο βιβλίο με σχόλια του Ian Anderson. Η κυκλοφορία του War Child: The 40th Anniversary Theatre Edition θα γίνει στις 17 Νοεμβρίου σε 2CD/2DVD καθώς και σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου 180gr (θα κυκλοφορήσει στις 13 Ιανουαρίου). Κάντε κλικ στον τίτλο για να διαβάσετε τα πλήρη track list όλων των cds.


Όλα τα Νέα...


Ads

Promotions

Chat

Chat Now!

Ψηφοφορία

Blogs