ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: WINGER/VANDENBERG/ GLENN MATLOCK (SEX PISTOLS)

Δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς πολύ για να ονομάσει το έβδομο άλμπουμ του….Seven. Αυτό έκαναν και οι Winger που θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ στις 5 Μαίου.  Η παραγωγή του έγινε από τον Kip Winger που έγραψε όλες  τις μελωδίες κι όπως λένε είναι πολύ κοντά στο πνεύμα του προηγούμενου άλμπουμ τους Better Days Comin. Όλο το συνθετικό κομμάτι έχουν αναλάβει οι Kip και Reb Beach ενώ δεν έχουν ανακοινώσει πιο τραγούδι θα είναι το πρώτο video single.


Επιστροφή στη δισκογραφία για τους Vandenberg με καινούργιο άλμπουμ. Τίτλος του Sin και πρώτο video single το "House of Fire". Τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο γνωστός Mats Levén, ντράμερ ο Koen Herfst, κιθαρίστας ο Adrian Vandenberg και μπασίστας ο Randy Van Der Elsen. Το Sin είναι το 5ο άλμπουμ τους και η παραγωγή του έγινε από τον Bob Marlette."Για εμένα η μουσική ε΄διναι σαν τη ζωγραφική» λέει ο Vandenberg που είναι και ζωγράφος,  "Έχει σκιές, φώτα κι ένα τραγούδι μπορεί να σε κάνει να ανέβεις σε διάθεση όπως κι ένας πίνακας όταν τον βλέπεις. Όμως μπορεί και να σε εμπνεύσει όπως επίσης κι ένας πίνακας».



Ολική επαναφορά για τον πρώην μπασίστα των Sex Pistols, Glen Matlock που στις 27 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το προσωπικό του άλμπουμ Consequences Coming με τον Earl Slick στην κιθάρα.."

Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του punk μας θυμίζει ότι ο Matlock είχε συνσυνθέσει τα "Anarchy In The UK", "God Save The Queen" και"Pretty Vacant"και μετά τους Sex Pistols έπαιξε στους Rich Kids με τον Midge Ure και συνεργάστηκε με τους Iggy Pop, Primal Scream, Faces(!) και παίζει και στο καινούργιο άλμπουμ των Blondie.

14/3/23

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου