20 ΧΡΟΝΙΑ ROCKPAGES.GR ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ -ΠΑΡΤΙ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όλοι έχουμε σκεφτεί που θα θέλαμε να πάμε αν είχαμε στα χέρια μας μία μηχανή του χρόνου. Σε ποια εποχή θα γυρίζαμε, σε ποιες ιστορικές στιγμές θα θέλαμε να είμαστε παρόντες και το κυριότερο…σε ποια συναυλία θα θέλαμε να είχαμε πάει!
Για αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του Rockpages με μία συναυλία ή ακόμη καλύτερα με ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή! Ένα μοναδικό ταξίδι και ένα πρωτόγνωρο live που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και πιο συγκεκριμένα στα μέσα της δεκαετίας του 80 και στις αρχές των 90ς. Συνταξιδιώτες μας θα είναι ο Γιώργος Φλωράκης (φωνή), ο Άγγελος Καλαντζής (Trademark), o Tony Κονταξάκης (Douglas), o Ρόρης Χριστόπουλος (Raw Silk, Nok Άουτ), ο Χρήστος Γιατρουδάκης (Νοκ Άουτ). Δίσκοι και τραγούδια από την ελληνική hard rock σκηνή της δεκαετίας του 80 και του 90 που όλοι ξέρουμε και έχουν μείνει κλασικά θα ακουστούν εκείνη τη βραδιά από τους ίδιους τους μουσικούς που ηχογράφησαν όλες εκείνες τις επιτυχίες ενώ οι Silver Risc θα αναλάβουν το έργο της απόδοσης τους επί σκηνής. Επιπλέον, αρκετοί καλεσμένοι μουσικοί από εκείνη την εποχή θα είναι παρόντες συντελώντας και αυτοί καταλυτικά στο μοναδικό αυτό ταξίδι. Τη βραδιά θα ανοίξει η καλύτερη νέα ελληνική μπάντα, ο απόλυτος ορισμός του rock n’ roll, οι Bad Habits.Είσαστε έτοιμοι, λοιπόν, να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του Rockpages με ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή; Εμείς σίγουρα είμαστε….
When…Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 – Where…Κύτταρο Club (Ηπείρου 48)
Doors Open: 8:00 μμ – Live Starts: 9:00 – Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια για το μεγάλο live πάρτυ για τα 20 χρόνια του Rockpages.gr, που θα γίνει στο Κύτταρο την Παρασκευή 26 Μαΐου είναι διαθέσιμα.

Mπορείτε να τα προμηθευτείτε εισιτήρια μέσω viva.gr πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.viva.gr/tickets/music/journey-of-no-return-20-xronia-rockpages-gr-live-sto-kyttaro/

και σε φυσική μορφή, στο Κύτταρο και στα καταστήματα δίσκων Sirens, No Remorse και Metal Era.

1/3/23
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου