OLDIES BUT GOODIES: WHO(Live)/IAN HUNTER/STEVE HILLAGE (live)

Την κυκλοφορία του The Who With Orchestra Live at Wembley ανακοίνωσαν οι Who για τις 31 Μαρτίου. Η συναυλία ηχογραφήθηκε το 2019 στο στάδιο Wembley και θα κυκλοφορήσει σε μονό CD, 2πλό CD/Blu-ray με Dolby Atmos audio και 3πλό βινύλιο.  Το The Who With Orchestra Live at Wembley  περιέχει όλα  θα κλασικά τραγούδια τους όπως "Pinball Wizard," "Won't Get Fooled Again","Baba O'Riley", "Who Are You","Real Me", "15", "The Rock", "Love Reign O’er Me" κ.α.
Εκτός από τη συμμετοχή του στους Mott the Hoople, o Ian Hunter έχει και σημαντική προσωπική δισκογραφία. Στις 21 Απριλίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ με τίτλο Defiance Part 1, με τρανταχτές  συμμετοχές όπως Jeff Beck, Johnny Depp, Joe Elliott (Def Leppard),Billy F Gibbons (ZZ TOP),Taylor Hawkins (Foo Fighters),Duff McKagan (Guns’n’Roses),Todd Rundgren, Slash, Jeff Tweedy (Wilco),Robert Trujillo (Metallica),Waddy Wachtel (Syevei Nicks, Keith Richards),Brad Whitford (Aarosmith),Dane Clark (John Mellencamp), Billy Bob Thornton and J.D. Andrew (Boxmasters), Dean DeLeo, Robert DeLeo και Eric Kretz (Stone Temple Pilots), Mike Campbell (Tom Petty) και ο Ringo Starr. Λέει ο Hunter:  «Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ονομάσουμε αυτό το άλμπουμ Defiance (Περιφρόνηση), είναι σαν οι άνθρωποι της ηλικίας μου να μην κάνουν δίσκους, αλλά ακόμα μπορούμε κι ας έχουμε μια 'Περιφρόνηση'

Μια…ξεχασμένη live ηχογράφηση του Steve Hillage από το 1977 στο LA Forum θα δει το φως της κυκλοφορίας στις 17 Μαρτίου. Τίτλος της LA Forum 31.1.77 και όλες οι ηχογραφήσεις είναι ακυκλοφόρητες (δεν εμφανίστηκαν σε μετέπειτα live του). H περιοδεία του 1977 ήταν μαζί με τους ELOκαι μεγάλο μέρος των τραγουδιών προέρχονται από του άλμπουμ του L. Μαζί του η Miquette Giraudy, ο πρώην ντράμερ των Jethro Tull, Clive Bunker και στο μπάσο ο Colin Bass (αργότερα στους Camel). H κυκλοφορία περιέχει και 3  bonus κομμάτια από συναυλία του στο Rainbow Theatre το Μάρτιο του 1977.

1/2/23

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου