NEWS OF THE WORLD (16/2/23)


Ακόμα δύο ονόματα, και τα 2 headliners, ανακοίνωσε το Release Athens 2023. Πρόκειται για τους Parkway Drive που θα παίξουν  την Τρίτη 27 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Εισιτήρια εδώ  
https://www.releaseathens.gr/event/parkway-drive/
Την ίδια ημέρα θα είναι διαθέσιμο και το δεύτερο διήμερο εισιτήριο του Release Athens 2023, για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του φεστιβάλ σε super τιμή:
Parkway Drive & more tba (27/6/23, Πλατεία Νερού) + Disturbed & more tba (26/6/23, Πλατεία Νερού)
Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα και για τις δύο ημέρες.
Εισιτήρια/Πληροφορίες:
www.releaseathens.gr
Το δεύτερο όνομα είναι οι Madrugada που θα παίξουν την Κυριακή 25 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Εισιτήρια εδώ

Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα.
Εισιτήρια / Πληροφορίες:
www.releaseathens.gr
• Οι U2 ανακοίνωσαν την πρώτη συναυλία τους στον καινούργιο χώρο MSG Sphere στο The Venetian του Las Vegas. Το βασικό όμως δεν είναι η ανακοίνωση της συναυλίας, αλλά ότι θα είναι η πρώτη χωρίς τον ντράμερ Larry Mullen Jr.που θα αντικατασταθεί από τον Ελβετό Bram van den Berg των Krezip.
• Έφυγε από τη ζωή ο αρχικός ντράμερ των Uriah Heep, Alex Napier. Ήταν μέλος των Spice, πριν ακόμα ο Ken Hensley γίνει μέλος τους! Ο Alex Napier έπαιξε στο πρώτο άλμπουμ  των Uriah Heep, Very ‘Eavy…Very ‘Umble και σε όλα τα demos των Spice που κυκλοφόρησαν στη συλλογή Lansdowne Tapes(1993). Μετά τους Uriah Heep, έπαιξε στους Prism (σ.σ. όχι τους Καναδούς) και σχημάτισε τους Alex Napier Band ώσπου να αποσυρθεί.

 • Αν σας ρωτούσαν ποιος είναι ο πρώτος δίσκος από Βρετανό καλλιτέχνη που πούλησε πάνω από 1.000.000  αντίτυπα, σίγουρα το μυαλό σας θα πήγαινε στους Rolling Stones και Beatles. Κι όμως δεν  είναι έτσι, αφού ο μικρός δίσκος των Cliff Richard and the Shadows, "The Young Ones". Το τραγούδι ακουγόταν στην ομώνυμη ταινία του 1961 , ήταν σύνθεση των Sid Tepper και Roy C. Bennett και μόνο οι προπαραγγελίες του στα βρετανικά καταστήματα δίσκων, είχαν ξεπεράσει το 500.000 αντίτυπα! Οι συνολικές πωλήσεις του ξεπέρασαν στη Μ.,Βρετανία το 1.060.000 αντίτυπα και 2.600.000 σε παγκόσμιο επίπεδο (ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία και σε χώρες της Ευρώπης).
• Μετά την ανακοίνωση για την εμφάνιση της Rosalie (όχι αυτής των Thin Lizzy) στις 20 Ιουνίου στην Πλτ. Νερού, το Release Athens Festival ανακοίνωσε την εμφάνιση των Siouxsie και Interpol στις 23 Ιουνίου και της Tash Sultana με τους Royskopp στις 21 Ιουνίου. Όλες οι συναυλίες θα γίνουν στο γνωστό χώρο στην Πλτ. Νερού και εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείται από το viva.gr. Δείτε το κοινό banner για τις 3 ημέρες.

  • Ένα καινούργιο κομμάτι παρουσίασαν οι Manowar σε ψηφιακή μορφή. Τίτλος του "Laut Und Hart Stark Und Schnell" ("Loud And Hard Strong And Fast") κι είναι αφιερωμένο στους Γερμανούς fans. «Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση με τη Γερμανία. Ίσως επειδή είναι η γενέτειρα του Richard Wagner, του πατέρα του heavy metal. Οι Γερμανοί οπαδοί, μάς πήραν στην καρδιά τους πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερους αριθμούς από οποιοδήποτε άλλο έθνος. Μας έχουν μείνει πιστοί για περισσότερα από 40 χρόνια τώρα! Η κυκλοφορία του 'Laut Und Hart Stark Und Schnell' είναι το ευχαριστώ μας!»είπε π DeMaio.Η διάθεσή του θα γίνει στις ψηφιακές  πλατφόρμες από τις 24 Φεβρουαρίου.
• Άλλοι πανηγυρίζουν για το 1.000.000.000 (1 δις!) χτυπήματα στο Youtube και οι Guns’n’Roses ξεπέρασαν τα 2.000.000.000 (2 δις) "November Rain". Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τοόμος  της ιστορίας του hard rock μας θυμίζει ότι το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν…31 χρόνια και ανέβηκε στην πλατφόρμα το Δεκέμβριο του 2009!
• Σύμφωνα με δήλωση του Richie Sambora, είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στους Bon Jovi. "Έχω έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει έως τον Απρίλιο και μιλάω με τον Jon Bon Jovi για την επιστροφή μου στο συγκρότημα. Είπε επίσης ότι το καινούργιο του άλμπουμ έχει στη θέση του παραγωγού τον Bob Rock.
• Τη θέση του εκλιπόντος ντράμερ Alan White, θα πάρει στους YES ο Jay Schellen, ο οποίος στο παρελθόν έχει δουλέψει με πολλά μέλη του συγκροτήματος για προσωπικούς δίσκους και περιοδείες τους ενώ ήταν και στην περιοδεία των Yes, Topographic Drama tour(2016) σαν δεύτερος ντράμερ.
• Καινούργιο άλμπουμ και τραγούδι έχουν οι Elysion. Το άλμπουμ Bring Out Your Dead θα κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου και το “Crossing Over” είναι ένα πρώτο δείγμα.

 




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου