DREAM THEATER-LIVE AT MADISON SQUARE GARDEN 2010/ARGUS 50th ANNIVERSARY


Ακόμα μια παρελθοντολογική κυκλοφορία από τους Dream Theater κι από το πλούσιο θησαυροφυλάκιό τους. Στη σειρά εκδόσεων παλαιότερων live ηχογραφήσεων Lost Not Forgotten Archives, κυκλοφόρησε το 2πλό βινύλιο ‘Live at Madison Square Garden (2010)’ όπου περιλαμβάνει και cd. Οι ηχογράφηση προέρχεται από τον ιστορικό συναυλιακό χώρο Madison Square Garden όπου εκείνη τη βραδιά είχαν ανοίξει τη συναυλία των Iron Maiden. Tα κομμάτια που περιλαμβάνει η έκδοση είναι τα As I Am, A Rite of Passage, Act Ii, Scene Six: Home, Constant Motion,
Panic Attack και Pull Me Under.

Για ακόμα μια φορά (η…χιλιοστή!), επανεκδίδεται το ιστορικό κι αξεπέραστο  άλμπουμ των Wishbone Ash, Argus, αυτή τη φορά σε box set λόγω της 50ης επετείου κυκλοφορίας του. Η κυκλοφορία του box set θα γίνει στις 14 Απριλίου και θα είναι σε 3πλό cd, με το άλμπουμ remastered καθώς και 2 συναυλίες τους, με τίτλο Live At The Alexandra Palace 1973 & Memphis 1972 και 4 ακυκλοφόρητα demos.

Το box set θα περιέχει  dvd από την ελβετική και γαλλική τηλεόραση με υλικό που τιτλοφορείται Live from the Rainbow 1973 & RTS Broadcast From 1974, 7» κόκκινο μικρό δίσκο με το «Blowin’ Free» και 48σέλδιο ένθετο γραμμένο από τους Andy Powell, Martin Turner and Steve Upton. Η έκδοση θα είναι υπογεγραμμένη κι αριθμημένη. Εννοείται ότι το Argus θα κυκλοφορήσει και σε μονό cd και βινύλιο.

Α.Ρ

9/2/23

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου