ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ GUS G, MICHAEL ANGELO BATIO KAI ROWAN ROBERTSON

To Electric Guitarlands για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μια εκρηκτική σύμπραξη on stage από 3 θρυλικούς κιθαρίστες , όπου ο καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορία στη hard n heavy μουσική σκηνή παγκοσμίως!

Ο Mihael Angelo Batio, γνωστός από τους Αμερικάνους Nitro και στη συνέχεια ως solo καλλιτέχνης , με πολλές μεγάλες συνεργασίες , έχει ξεχωρίσει λόγω του ιδιαίτερου παιξίματος του με την double ή 4neck κιθάρα του ! Ο Rowan Robertson γνωστός από τη συνεργασία του με τον Ronnie James Dio ηχογραφώντας το Lock up the wolves ,έκανε αίσθηση λόγω του παιξίματος του και το νεαρό της ηλικίας του , μιας που ο Dio τον επέλεξε μέσα από εκατοντάδες demo κιθαριστών που είχαν σταλεί στο management του εκείνη την εποχή. Ο "δικός" μας Gus G. δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά για εσάς που διαβάζετε τώρα για εκείνον, έχουμε να σας πούμε πως εκτός από τις solo δουλειές του , με τελευταία το Quantum Leap που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως, είναι ο ιδρυτής των Firewind και υπήρξε κιθαρίστας του Ozzy Osbourne για πολλά χρόνια , ηχογραφώντας album αλλά και κάνοντας πολλές περιοδείες....

Την 3αδα των παραπάνω κιθαριστων συμπληρώνει ο Ιταλός, βιρτουόζος κιθαρίστας Andreas Martongelli από τους Arthemis αλλά και γνωστός από τη συνεργασία του με τους Ellefson/Soto. Σε μια μαγική βραδιά θα απολαύσουμε όλους τους κιθαρίστες όπου εκτός από τις Solo δουλειές τους θα ακούσουμε και κομμάτια από τα μεγαθήρια που έχουν συνεργαστεί!
Δευτέρα 15 Μαΐου στη Αθήνα, στο κύτταρο club. οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00
Η προπώληση εισιτηριων θα ξεκινήσει την επόμενη βδομάδα από το Καγμακης music store , No Remorse, Monsterville, Sirens ,Metal Era

Σάββατο 13 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη, στο 8ball club, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20.00
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε από το Ζάχος music store, Διωροφον στη Καλαμαριά, Nephilim, Αlone και Dizzy Dolls. Οι 4 μουσικοί θα περιοδεύσουν στην Ευρώπη από τις 20 Μαρτίου έως και τις 20 Απριλίου και τους συνοδεύουν οι Francesco Caporaletti μπάσο(The Gang, Vinnie Moore), Roberto Pirami ντραμς (Vinnie Moore, Michael Angelo Batio) και Riccardo Curzi τραγούδι.


 


11/1/23

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου