ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑΥΡΟ....


Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε πως ο Σταύρος Τσουρής, ο οποίος παρουσίαζε στον Rockmachine.gr μαζί με την Ελένη Καπογιαννάτου (στη φωτό)την εκπομπή Blues Raccoons, απεβίωσε χθες, 21/12/2022, σε ηλικία 59 ετών.

Εξαιρετικός παραγωγός με ανεξάντλητες μουσικές γνώσεις, οι οποίες δεν εξαντλούνταν στον χώρο των blues και με τεράστια δισκοθήκη που κάλυπτε τοίχους, ντουλάπια και τραπέζια. Ξεκινώντας το 2010, τα raccoons «τρύπωναν» στα αυτιά των ακροατών με εξαιρετικές blues επιλογές κάθε Πέμπτη βράδυ στις 10, ενώ αργότερα επεκτάθηκαν στις Τρίτες και αργότερα και τις Παρασκευές, ενώ για 2 χρόνια κάθε μεσημέρι Δευτέρα με Παρασκευή έκανε μαζί με τον Σπύρο Κομματά την εκπομπή Homemade. Ο Σταυρός για πολλά χρόνια ήταν dj στο Easy livin και τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε μια σειρά προβλημάτων, μετά από εγκεφαλικό αλλά και προβλήματα με νεφρική ανεπάρκεια και διαβήτη.

Ο Σταύρος ήταν πάντοτε εύθυμος και χαμογελαστός, δυνατή παρουσία σε όλα τα πάρτυ και τις εκδηλώσεις του Rockmachine.gr, ενώ είχε ένα μοναδικό τρόπο να μεταδίδει τι γνώσεις του και μαζί με την Ελένη να δημιουργεί μια ζεστή και παρεΐστικη ατμόσφαιρα στην εκπομπή.

Καλό ταξίδι… 

22/12/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου