NEWS OF THE WORLD (23/11/22)

 

• "Cancer free" δήλωσε η Floor Jansen κι επανέρχεται σιγά σιγά στις δραστηριότητές της. Περαστικά  και σιδερένια!
• Χωρίς να είναι ακόμα διαθέσιμες πολλές πληροφορίες, οι Jethro Tull θα κυκλοφορήσουν καινούργιοί άλμπουμ την άνοιξη του 2023. Τα μέλη τους παραμένουν τα ίδια (David Goodier μπάσο, John O’Hara πλήκτρα, ακορντεόν, Scott Hammond ντραμς και Joe Parrish-James κιθάρα και φυσικά ο Ian Anderson τραγούδι, φλάουτο.
• Σε εγχείρηση για την αφαίρεση πέτρας νεφρών υποβλήθηκε με επιτυχία ο Gene Simmons.
• Την απογοήτευσή του που δεν κυκλοφόρησαν κι ένα δεύτερο άλμπουμ όταν υπήρχαν οι προϋποθέσεις, εξέφρασε ο Paul Cook των The Sex Pistols. Απ΄όσα είπε κράτησα μόνο το εξής: “'Θα ήταν αστείο στις ηλικίες που βρισκόμαστε σήμερα να παίζαμε το “Anarchy in the UK”.
• Ο  Ozzy Osbourne παρουσίασε τη storyboard version video για το ομώνυμο τραγούδι του καινούργιου του άλμπουμ, "Patient Number 9".
• Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone, o Bruce Springsteen επιβεβαίωσε τη φήμη ότι έχει πολύ Live και studio υλικό από τη δεκαετία του 90 και θα το κυκλοφορήσει σε ένα 5πλό άλμπουμ. Μελλοντικά…Στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει την πολύ καλή συλλογή Tracks(1998) με πολλά καλά ακυκλοφόρητα κομμάτια του.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών ο Δ/ντης της Apple στην Αμερική, Κen Mansfield. Είχε ξεκινήσει την καριέρα από την Capitol Rec. και το 1968 ανέλαβε Δ/ντης της Apple στην Αμερική. Η μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν όταν οι αμερικάνικοι σταθμοί αρνήθηκαν να παίξουν το “Hey Jude” λόγω της μεγάλης διάρκειας του κι αυτός επέμενε ως ότου το πήγε Νο1!
• Σοβαρό καρδιακό επεισόδιο υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας των Kix, ο ντράμερ Jimmy "Chocolate" Chalfant και τον κατέβασαν χωρίς τις αισθήσεις από τη σκηνή για το ασθενοφόρο. Ο Chalfant  δεν ήταν η πρώτη φορά που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του αφού και το 2021 είχε υποστεί έμφραγμα. Για την ώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο, επικοινωνεί με το περιβάλλον και λαμβάνει θεραπεία.
• Ακόμα ένας από την παλιά φρουρά έφυγε από τη ζωή. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον κιθαρίστα των Blues Project, Danny Kalb που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών μετά  από μακροχρόνια ασθένεια. Δεν ήταν από τα μεγάλα ονόματα του blues tock αλλά μαζί με τον Michael, ο Kalb ήταν από τους πρώτους μεγάλους κιθαρίστες του είδους.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Ιταλός τραγουδιστής και συνθέτης Nico Fidenco που στην Ελλάδα ήταν πολύ γνωστός, χάρις στη μεγάλη επιτυχία του A casa d Irene. Η πρώτη μεγάλη επιτυχία του ήταν το"What a Sky" από την ταινία «I delfini» καθώς και τα «Legata Ad Un Granello Di Sabbia», "Con te sulla Spiaggia",  "Se mi persorai", "Come nasce un amore" , «Goccia di Mare», «Tutta la gente» κ.α.
• Με 6 λέξεις εξέφρασε τη θλίψη του ο Axl Rose για το θάνατο του Dan McCafferty «.. been a tough pill to swallow".  
• Δείτε το γερμανικό folk rock συγκρότημα των dArtagnan στο τραγούδι τους «We're gonna be drinking» όπου φωνητικά κάνει η Candice Night των Blackmore's Night.


• Την απόφασή τους η επόμενη περιοδεία να είναι και η Αποχαιρετιστήρια, ανακοίνωσαν οι Foreigner. H τουρνέ έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου 2023 από την Ατλάντα και στο πρώτο σκέλος της θα έχει support τους Loverboy.. Ελπίζουμε να μας συμπεριλάβουν στο ευρωπαικό σκέλος.
• Των φρονήμων τα παιδιά…. Το Golden R. Festival του Βόλου  έκλεισε από τώρα τους Grave Digger την Παρασκευή και το Σάββατο 1 2 Σεπτεμβρίου, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο της Ν. Ιωνίας Βόλου! Θα ανακοινωθούν κι άλλα ονόματα.




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου