ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: MANESKIN/IGGY POP/JOHN NORUM

 

Έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ των Ιταλών Makeskin που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2023. Τίτλος του Rush! Και θα κυκλοφορήσει σε cd, βινύλιο, box set και ψηφιακά. Το Rush διαδέχεται το Teatro D’ira: Vol. I(2019) κι ένα από τα τραγούδια που θα περιέχει είναι και το "Il Ballo Della Vita" που ήδη έχουν παρουσιάσει. Το ιταλικό συγκρότημα παρουσιάζει διαρκώς  καινούργια τραγούδια, προετοιμάζοντας το κοινό για το άλμπουμ. Πριν λίγους μήνες σε συνέντευξή του στο περιοδικό Kerrang! το συγκρότημα είχε πει ότι έχει «50 καινούργια τραγούδια» για να επιλέξει για τον καινούργιο δίσκο.
Στις 6 Ιανουαρίου 2023 θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ του 75χρονου Iggy Pop.  Τίτλος του Every Loser και θα είναι το 19ο studio άλμπουμ του! Παραγωγός του ο ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια Andrew Watt. Ακούστε το “Frenzy” που είναι το πρώτο video single. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που συνοδεύει την κυκλοφορία, το Eveery Loser είναι «ένα υποδειγματικό άλμπουμ αρχέγονου rock’n’rollλ, ένα master class στην τέχνη του να ξεσπάς με απαράμιλλη ένταση και ακαταμάχητο πνεύμα». Το περιοδικό PUNK Magazine θα κυκλοφορήσει ένα πλήρες τεύχος μόνο με Iggy Pop, με αποκλειστική συνέντευξη του Iggy από τους Flea των Red Hot Chili Peppers. Στα τραγούδια τον συνοδεύουν οι Duff McKagan και Chad Smith, μουσικοί που έπαξαν και στα 2 πρόσφατα άλμπουμ του Ozzy που είχε κάνει παραγωγή ο Watt!




Δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του προσωπικού άλμπoυμ , ο κιθαρίστας των Europe John Norum, κυκλοφόρησε το καινούργιο άλμπουμ του με τίτλο Gone to stay με τραγουδιστή τον Age Sten Nilsen των Wig Wam που κάνει φωνητικά σε τρία τραγούδια. Το Gone to Stay έχει αρκετά στοιχεία Europe (αυτό έλειπε) αλλά δεν είναι…Europe.

Πολλές οι καλές στιγμές όπως το “Voices of silence” που ανοίγει το δίσκο (τραγουδάει ο ίδιος), η διασκευή του στο κλασικό και “Lady grinning soul” του David Bowie αλλά και την power μπαλάντα  “One by one”. Το Gone to Stay έχει ήχο που παραπέμπει στον κλασικό hard rock ήχο της δεκαετίας του 70 και ενδιαφέρει τους fans του.


15/11/22
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου