OLDIES BUT GOODIES: GIORGOS TRANDALIDΙS (ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ)/NEIL YOUNG


 Μετά από 11 χρόνια δισκογραφικής απουσίας, ο πρώην ντράμερ των Socrates Γιώργος Τρανταλίδης κυκλοφόρησε το καινούριο cd του με τίτλο Looking Back, ηχογραφημένο ολόκληρο  στο studio του στο Κορωπί, με μουσικούς όπως οι Βύρων Ντόλας κιθάρα, Κωνσταντίνος Στουραϊτης κιθαρίστας, Tony Lacatos, Γιώργος Κοντραφούρης, Omer Ashano, Dennis Pol,  Alex Foster φλάουτο, Παντελής Μπενετάτος κ.α. Στο εξώφυλλο, το αγοράκι της φωτογραφίας, είναι ο ίδιος ο Τρανταλίδης σε ηλικία 3 ετών. Το cd Looking Back μπορείτε να το αποκτήσετε από το ίδιο με αντικαταβαλολή : e-mail: gtrantal@gmail.com και σε ψηφιακή μορφή στα Spotify, Amazon, Pandora, Deezer, Bandcamp, CD Baby.
Το καινούργιο άλμπουμ του με τους Crazy Horse, θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου ο Neil Young. Τίτλος του World Record κι θα είναι το 42ο άλμπουμ του(!) και το 15ο με τους Crazy Horse. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά την πάγια τακτική του live κι αναλογικά (όχι ψηφιακά) στο studio σε συνπαραγωγή με τον Rick Rubin με πρώτο video single το "Love Earth".

Οι στίχοι και το κυρίως θέμα του World Record αναπολούν με ευγνωμοσύνη τα δώρα που του έχει δώσει η Γη στο ανθρώπινο γένος και στρέφει το βλέμμα σε ένα αβέβαιο μέλλον με την ελπίδα ότι μπορούμε να το διορθώσουμε. Το World Record θα κυκλοφορήσει σε 2πλό βινύλιο όπου μόνο οι τρεις πλευρές του θα είναι γραμμένες με την τέταρτη να είναι etching, 2πλό cd, κασέτα  καθώς και ψηφιακά στις πλατφόρμες Amazon, Apple και Qobuz.


6/10/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου