ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ NIGHTSTALKER KAI ΛΕΥΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ/ ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ REVOLVER-BEATLES


Ακόμα ένα παλαιότερο άλμπουμ των Nightstalker θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο βινύλιο.  Πρόκειται για το Superfreak του 2009  σε καινούργια mix από το συγκρότημα και τον Philip Martinelisαλλά και νέο mastering. Το Superfreak έχει κυκλοφορήσει σε βινύλιο των 150gr σε 2 χρωματιστές εκδόσεις, κόκκινου και διαφανούς βινύλιου.
Επανατυπώθηκε το  άλμπουμ των Λευκή Συμφωνία σε περιορισμένη έκδοση βινυλίου 300 αντιτύπων σε Ocean Blue χρώμα.
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 1993 στο Βερολίνο και ήταν ο τρίτος τους δίσκος! Προσανατολισμένοι αυτήν τη φορά σε πιο rock φόρμες και έχοντας τον George Berger στην κιθάρα, ξεφεύγουν από τα γνώριμα μονοπάτια της dark wave κουλτούρας, με αποτέλεσμα ένα album γεμάτο με εξαιρετικά και διαχρονικά τραγούδια. Το νέο mastering έγινε από τον Νίκο Στυλίδη, ενώ το καινούριο εξώφυλλο και ένθετο, το έχει επιμεληθεί η Melanie Merges Δημητρίου. Περιέχονται 2 bonus ks. Τα αγγλόφωνα “Taste it” και “Wheel of dreams” τα οποία είχαν ηχογραφηθεί την ίδια περίοδο.


 Το ιστορικό άλμπουμ των Beatles, Revolver (1966) θα επανακυκλοφορήσει σε πολλές εκδόσεις όπως βινύλιο, picture disc, CD, expanded CD αλλά και σε έκδοση  CD και βινύλιου. Η Super Deluxe έκδοση θα περιέχει και τις μονοφωνικές ηχογραφήσεις συν 28 ανέκδοτα sessions καθώς κι ένα EP με 4 τραγούδια και καινούργιες stereo μίξεις και remastered. Η Super Deluxe έκδοση θα περιέχει 5 CDs (stereo & mono audio), το EP (stereo & mono audio) σε βινύλιο 180gr και 100σέλιδο σκληρόδετο βιβλίο.
6/10/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου