ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: DISTRUBED/ SABATON (EP)/ LEATHER LEONE

 

Η πανδημία ενέπνευσε τους Disturbed για τα καινούργια τραγούδια τους που σύμφωνα με τον κιθαρίστα Dan Donegan, είναι  heavy. "Πάντα είχαμε μελωδίες στα τραγούδια μας Wαλλά με αυτό το άλμπουμ επιστρέφουμε στα πρώτα άλμπουμ μας. Οι ηχογραφήσεις που έγιναν στο Nashville μάς επέστρεψαν στην αρχή της καριέρας μας και ήταν κάτι που όλοι θέλαμε. Μόλις μπήκαμε στο studio, νιώσαμε ότι η μουσική ήταν η θεραπεία μας - όπως και για τους περισσότερους ανθρώπους". Το συγκρότημα ξεκίνησε παρουσιάζοντας το video single του «Hey You», ενός δυνατού κομματιού που θα κάνει κλικ στους fans τους αλλά υπάρχουν κι άλλα καλά κομμάτια όπως το "Bad Man", με τη συμμετοχή εγχόρδων κι ένα οδοντωτό riff που μένει στο μυαλό. Ο David Draiman μιλάει για τους στίχους που αναφέρονται στην πολιτική που επικρατεί στον πλανήτη, λέγοντας. "Δεν λείπουν οι κακοί μανιακοί στον πλανήτη που εκμεταλλεύονται τις θέσεις ισχύος τους και με ένα ανεξέλεγκτο ναρκισσισμό και εγωμανία τροφοδοτούν μια σειρά αποφάσεων που ίσως είναι μοιραίες για κάποιους. Σίγουρα υπάρχει πολλή έμπνευση από τα τρέχοντα παγκόσμια γεγονότα». Το "Don't Tell Me" αναφέρεται στο διαζύγιο του Donegan κι βέβαια ο ίδιος το χαρακτηρίζει σαν σημαντικό τραγούδι του καινούργιου άλμπουμ τους.

Στην αναγγελία κυκλοφορίας ενός καινούργιου EP προχώρησαν οι Sabaton. Τίτλος του Weapons Of The Modern Age κι αναφέρεται στον Γερμανό χημικό στον Fritz Haber, γνωστός με το προσωνύμιο «ο πατέρας των χημικών όπλων» για τις σχετικές έρευνες και εφαρμογές του χλωρίου και άλλων δηλητηριωδών αερίων κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δείτε το lyric video για το τραγούδι "Father" .Το EP περιλαμβάνει τα τραγούδια, Father,  The Red Baron,  Dreadnought,  The Attack Of The Dead Men, The Future Of Warfare και Stormtroopers

Οι παλαιοί μεταλλάδες, θα θυμούνται την τραγουδίστρια Leather Leone από τη συμμετοχή της στα άλμπουμ του David Chastain. H Αμερικανίδα τραγουδίστρια έχει καινούργιο δίσκο που θα κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου με τίτλο We Are The Chosen και διαδέχεται το Leather II(2018). Ο χρυσόδετοςκι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι η Leone είχε συμμετάσχει στα άλμπουμ του Chastain, Mystery Of Illusion, Ruler Of The Wasteland, The 7th Of Never, The Voice Of The Cult και For Those Who Dare.


•   


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου