ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ DEUCE - ΑΓΙΟΥ RORY GALLAGHER /JOHN MELLENCAMP–SCARECROW KAI BOX SET ΑΠΟ ΤΟΥΣ BEACH BOYS


 Μια καινούργια 4πλή αλλά και 2πλή cd έκδοση του δεύτερου άλμπουμ του Άγιου Rory Gallagher,Deuce(1971) κυκλοφόρησε ήδη για τους  fans του Ιρλανδού. To άλμπουμ που περιέχει τα I’m Not Awake Yet, το jazzy Maybe I Will, το ακουστικό Don’t Know Where I’m Going αλλά και τα Whole Lot Of People, Should've Learnt My Lesson και Crest Of A Wave, θα περιέχει στην 4πλή έκδοσή 28 ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις, μια ραδιοφωνική εμφάνισή του στο Radio Bremen και 6 τραγούδια από εμφάνισή του στην εκπομπή BBC In Concert του 1972. Μαζί του παίζουν οι Jerry McAvoy μπάσο και Wilgar Campbell ντραμς. Η 4πλή έκδοση θα συνοδεύεται από 64σέλικδο ένθετο με σημειώσεις του κιθαρίστα των Smiths, Johnny Marr και φωτογραφίες του Mick Rock, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής του εξώφυλλου.

Την deluxe επανακυκλοφορία στις 4  Νοεμβρίου του άλμπουμ του Scarecrow(1985) ανήγγειλε ο John Mellencamp. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε 2πλό CD box με την remastered ηχογράφηση, εναλλακτικές κι ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις και το ακυκλοφόρητο demo του "Small Town". Θα υπάρξει και super deluxe έκδοση με το 2πλό CD, Blu-Ray CD, βινύλιο 180gram και το μικρό δίσκο (7ίντσο ) του "Small Town". Και οι δύο εκδόσεις θα συνοδεύονται από ένθετο κι αφίσα. To Scarecrow είχε κυκλοφορήσει το 1985 κι είχε σταματήσει στο Νο2 του αμερικάνικου chart μεγάλων δίσκων, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 5.000.000 αντίτυπα!!!

Οι Beach Boys στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη είναι περισσότερο γνωστοί σαν… όνομα παρά σαν τραγούδια  αν και ορισμένα από αυτά έγιναν μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του 60, ακόμα και στη χώρα μας. Μπορεί τα άλμπουμ τους Pet Sounds (1966) και Surf's Up (1971) να είναι γνωστά (κι αγαπητά) και στη χώρα μας, από εκεί και πέρα όμως ελάχιστα πράγματα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα παρουσιάσουμε το box set Sail on Sailor –1972 που περιέχει τα άλμπουμ τους Carl and the Passions - "So Tough(1972) και Holland(1973). Εκτός από τις remastered ηχογραφήσεις θα περιέχει το EP Holland’s Mount Vernon and Fairway (A Fairytale) και την ακυκλοφόρητη συναυλία τους στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης το 1972. Το box set θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου σε 6πλό cd και 5πλό βινύλιο και θα περιέχει πολλά outtakes, εναλλακτικές μίξεις, a cappella εκτελέσεις κ.α. Συνολικά 105 τραγούδια από τα οποία τα 80 ακυκλοφόρητα και θα συνοδεύεται από 48σέλιδο ένθετο.

13/10/22


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου