NEWS OF THE WORLD (5/9/22)


Εξη καινούργιες επανακυκλοφορίες συμπεριέλαβε η Rock Candy για αυτόν τον μήνα. 2 άλμπουμ των TNT, 2 άλμπουμ του Frankie Miller,  ένα άλμπουμ των Loverboy κι ένα των Icon. Τα άλμπουμ των TNT είναι τα Intuition(1989) και Tell no Tales(1987) όπου και τα 2 χαρακτηρίζονται από το ταλέντο του τραγουδιστή Tony Harnell και του κιθαρίστα Ronni Le Tekrø. Ειδική μνεία για το Tell no Tales που περιέχει τα πολύ καλά τραγούδια τους
“Everyone’s A Star’και ‘10,000 Lovers (In One)’.
Το Wildside(1987) των Καναδών Loverboy, ηχογραφήθηκε με παραγωγό τον Bruce Fairbairn και ηχολήπτες τους Bob Rock και Mike Fraser και μεταξύ άλλων περιέχει και ‘Notorious’, ‘Walkin’ On Fire’και ‘That’s Were My Money Goes’. Οι Icon ξεκίνησαν από το Phoenix, σαν Schoolboys για να αλλάξουν το όνομά τους σε Icon και να κυκλοφορήσουν αυτό το άλμπουμ. Αν και βρέθηκαν στην καλύτερη εποχή για τον ήχο του rock, ποτέ δεν κατάφεραν να γνωρίσουν επιτυχία. Τέλος, ακόμα 2 άλμπουμ του Frankie Miller  πήραν το δρόμο της επανακυκλοφορίας, τα Falling in Love (1979) με 4 bonus τραγούδια και το Easy Money(1980) με 5 bonus. Όλα επανακυκλοφόρησαν remastered με 16σέλιδα ένθετα.
• "Architects Of Doom" είναι ο τίτλος του  καινούργιου video single των Blind Guardian. To τραγούδι προέχεται μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους "The God Machine", που ήδη κυκλοφορεί.
• Επιθετικός καρκίνος στο πάγκρεας είναι η επίσημη αιτία θανάτου του Ρόμπερτ Ουίλλιαμς και σύμφωνα με επιθυμία του έγινε καύση στη σωρό του.
• Αποχώρησε για «προσωπικούς λόγους» ο κιθαρίστας των Manowar Evandro "EV" Martel κι αφού αλληλοευχαριστήθηκαν, το συγκρότημα προσέλαβε τον shredder Michael Angelo Batio με τον οποίον θα παίξουν στην επερχόμενη "Crushing The Enemies Of Metal" tour 2023. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι ο Martel ήταν ο τέταρτος κιθαρίστας που πέρασε από το συγκρότημα!

• Ακόμα ένα καινούργιο τραγούδι έδωσαν οι Megadeth στη δημοσιότητα. Πρόκειται για το "The Sick, The Dying... And The Dead!" που είναι το ομώνυμο του καινούργιου άλμπουμ τους που όσοι το άκουσαν ολόκληρο, είπαν ότι…ξυρίζει.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών η ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη η οποία έγινε γνωστή τη δεκαετία του 80 χάρις στη συμμετοχή της στις βιντεοταινίες της εποχής «Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω!..»(1984), «The… κόπανοι» (1987), «Ο τρελλογιατρός« (1987), «Πολίτης Γάμα κατηγορίας» (1987), «Ο μεγάλος παραμυθάς» (1989), «Ο Ταμτάκος και η Μιμή του (Γυφτιά το μεγαλείο σου)» (1989) και «Η αλήτισσα (1990)». Πριν γίνει γνωστή, είχε παίξει στις ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου «Το κλωτσοσκούφι» (1960), «Η νύφη τό σκασε» (1962) ενώ το 1970 είχε εμφανιστεί και στο Εθνικό Θέατρο. Ήταν τόσο πληθωρική στις εμφανίσεις της που ο περισσότερος κόσμος δεν τη γνώριζε από το όνομά της όσο από την εμφάνισή της!
• Απορρίφθηκε για τρίτη φορά, η αίτηση του Spencer Elden κατά των Nirvana, με την οποία ο εναγόμενος ήταν το εικονιζόμενο μωρό στο εξώφυλλο Nevermind όπου γυμνός κυνηγάει ένα δολάριο μέσα σε μια πισίνα. Ο Spencer Elden θεώρησε ότι ήταν μωρό και το γεγονός ότι είναι γυμνός, παραβιάζι τους ομοσπονδιακούς νόμους παιδικής πορνογραφίας και διαφωνώντας για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών ενώ ισχυρίστηκε ότι η φωτογραφία στο εξώφυλλο τραβήχτηκε και χρησιμοποιήθηκε χωρίς τη συγκατάθεσή του (σ.σ. ήτα μωρό!!! Πάντως ο Elden μπορεί  να καταθέσει και τέταρτη καταγγελία του για δίκη….
• Η συναυλία του Billy Joel στο Yankee Stadium το 1990 (δηλαδή 32 χρόνια πίσω!) θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων στις 5 Οκτωβρίου. Τα τραγούδια κινηματογραφήθηκαν στις 2 συναυλίες που είχε δώσει στις 22 και 23 Ιουνίου 1990 και το «We Didn’t Start The Fire¨είναι ένα πρώτο καλό δείγμα εκείνων των συναυλιών.
• Με 12.000.000 πωλήσεις οι W.A.S.P. είναι ένα από τα κορυφαία αμερικάνικα heavy συγκροτήματα.
Τη μεγάλη διαδρομή τους στη δισκογραφία και στις συναυλίες, φωτογράφισε ο Ross Halfin" από τις πρώτες εμφανίσεις τους στο Troubadour έως και τις εμφανίσεις τους σε μεγάλους συναυλιακούς χώρους και παρουσιάζει στο φωτογραφικό βιβλίο του, 300 σελίδων!




Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου