NEWS OF THE WORLD (21/9/22)


• Αυτό είναι το στεφάνι που έστειλε ο Joey DeMaio των Manowar για την τελετή αποχαιρετισμού του Κώστα Καζάκου που έγινε στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό. "A god among the immortal" αναφέρει η κόκκινη κορδέλα, τιμώντας έτσι τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα ηθοποιού που είχε συμμετάσχει με φωνητικά στο πρόσφατο "The revenge of Odysseus". (φωτό Πέτρος Λογαράς)
• Όχι, θα έλεγε όχι. Ο προσωρινός αντικαταστάτης του Steve Morse, Simon McBride, αποδέχτηκε την πρόταση του συγκροτήματος για μόνιμη συνεργασία ως μόνιμο μέλος.
• Δείτε κι ακούστε το κλασικό τραγούδι των Living Colour, "Cult Of Personality" στη συναυλία τους στο Rock In Rio με τον Steve Vai στην κιθάρα, παρουσία 100.000 κόσμου.
•   Σύμφωνα με το Billboard η The Stadium Tour των Motley Crue, Def Leppard, Poison και Joan Jett έκανε  1.300.000 εισιτήρια κι απέφερε 173.500.000$, κάνοντας την πιο πετυχημένη περιοδεία των συγκροτημάτων.  
• Τρία video τύπου making of  ετοίμασε ο Ozzy για το καινούργιο άλμπουμ τους κι ιδού το πρώτο, διάρκειας 6 λεπτών. Εν τω μεταξύ το καινούργιο άλμπουμ του Patient Number 9 μπήκε στο Νο2 του βρετανικού chart μεγάλων δίσκων, πίσω από το XXV του Robbie Williams, ενώ στην Αμερική χτύπησε το Νο1 με 52.500 αντίτυπα που ισοδυναμούν με 16,500 βινύλια, 27,500 CD και 500 κασέτες, σύνολο 44.500 και τα υπόλοιπα είναι επίσημα κατεβάσματα. To Patient Number 9 είναι το πρώτο Νο1 άλμπουμ του στην Αμερική στην καριέρα του!!! Τα προηγούμενα άλμπουμ του είχαν μπει στις παρακάτω θέσεις του αμερικάνικου chart: "Ordinary Man" (No.2  2020),"Scream" (No. 4, 2010),"Black Rain" (No. 3, 2007),"Down To Earth" (No. 4, 2001),"Ozzmosis" (No. 4, 1995) και "No More Tears" (No. 7, 1991).


• Μιλώντας ή καλύτερα γράφοντας για το αμερικάνικο chart, για πρώτη φορά οι Σουηδοί Ghost βλέπουν ένα cd single/45 στροφών βινύλιο να μπαίνει στο chart Top100. Πρόκειται για το "Mary On A Cross"/"Kiss The Go-Goat" που είχε κυκλοφορήσει από το…2019 και μπήκε πολύ χαμηλά στο No. 90 (με 6.000.000 U.S. streams και 1.000 downloads).
• Το πρώτο άλμπουμ των Mammoth WVH με τίτλο το όνομά τους, επανακυκλοφορεί σε καινούργια έκδοση.
• Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στον κινηματογράφο Δαναό (Λεωφόρο Κηφισίας 109 - Μετρό Πανόρμου) θα παρακολουθήσουμε την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας/ντοκιμαντέρ DIO: Dreamers Never Die. Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στο Gagarin, θα προβληθεί η ταινία στο πλαίσιο του Gimme Shelter Film Festival Special Opening Nightμε τους ROCK N ROLL Children(Dio greek tribute band) να ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα. Προπώληση: www.123tickets.gr | www.GSFFathens.com
Τιμή εισιτηρίου: 15 Ευρώ
Πόρτες 20:00.
Ταμείο 19:00.
• Οι Iron Maiden παρουσίασαν το official live video για το τραγούδι "Stratego" από τον πρόσφατο δίσκο τους "Senjutsu" (2021). Επειδή περιέχει μόνο live οπτικό υλικό και πλάνα κι από την Αθήνα, προσέξτε μήπως δείτε και τον εαυτόν σας!
• Έφυγε από τη ζωή ο κιθαρίστας των Soilwork και Night Flight Orchestra, David Andersson σε ηλικία 47 ετών. H ανακοίνωση του θανάτου του, συνοδεύτηκε κι από τη δήλωση ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ αλλά και ψυχολογικά προβλήματα.
• Σύμφωνα με το Billboard, το καινούργιο άλμπουμ των Megadeth, The Sick, The Dying... And The Dead!, πούλησε στην Αμερική την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του 48.000 αντίτυπα, ικανά για να το στείλουν στο Νο3 του chart των μεγάλων δίσκων.

• «A Cut Inside" είναι ο τίτλος του καινούργιου τραγουδιού των Cult από το επερχόμενο άλμπουμ Under The Midnight Sun που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου.

•  Έγινε η εγχείρηση στο γόνατο του Paul Di'Anno και ήδη η μετεγχειρητική του περίοδος εξελίσσεται ικανοποιητικά. Το ίδιο καλά εξελίσσεται και η μάχη του 68χρονου Dave Meniketti κατά του καρκίνου του προστάτη. Και στους 2 την αγάπη μας και τις ευχές μας





Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου