NEWS OF THE WORLD (1/9/22)


• Η μεγάλη κατανάλωση παραισθησιογόνων και LSD ήταν αυτή που οδήγησε τον Ozzy να….συνομιλεί για μια ώρα με ένα …άλογο!, λέγοντας μάλιστα πως άκουγε το ζώο να του απαντάει κανονικά: «Μου είπε να πάω να γ@μ!θW. Αυτό ήταν για εμένα. Κατάλαβα ότι υπάρχει πρόβλημα». Και μέσα σε όλα αυτά, αποφάσισε να αφήσει το Λος Άντζελες και να επιστρέψει στην Αγγλία γιατί όπως είπε «δεν μπορεί να ζει σε μια χώρα που οι πυροβολισμοί πέφτουν στα σχολεία και στα εμπορικά κέντρα». 

•  Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο Jerry Allison, ντράμερ των Crickets του Buddy Holly. Ο Allison ήταν ο μοναδικός επιζώ από εκείνο το συγκρότημα και δεν έχουν ανακοινωθεί τα αίτια θανάτου του.
• Δείτε κι ακούστε ακόμα ένα κομμάτι από το καινούργιο άλμπουμ των King’s X. Τίτλος του All God's Children.



• Οι επανασυνεδεμένοι Pantera ανακοίνωσαν ότι την πρώτη συναυλία τους θα τη δώσουν στο πλαίσιο του Knotfest που θα διεξαχθεί στη Μπογκοτά της Κολομβίας στις 9 Δεκεμβρίου. Μαζί τους θα εμφανιστούν και οι Judas Priest, Bring Me The Horizon, Mr Bungle, Trivium, Vended κ.α. Εννοείται ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες αφού το συγκρότημα επανασυγκροτήθηκε για αυτόν ακριβώς το λόγο.
• Δείτε κι ακούστε το κομμάτι που ετοίμασαν ο βολιστής των Curved Air, Darryl Way κι ο τραγουδιστής των Marillion, Steve Hogarth ο οποίος ήταν κουμπάρος στο γάμο του Way!. Το κομμάτι τιτλοφορείται Morpheus, και προέρχεται από το άλμπουμ The Rock Artist’s Progress που θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.
• Ένα βιβλίο με την ιστορία των Fairport Convention θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου από τις Spenwood Books. Τίτλος του Gonna See All My Friends - A People’s History of Fairport Convention και το προλογίζουν οι Ian Anderson και Doane Perry (και οι δύο των Jethro Tull), Ralph McTell, o παραγωγός Joe Boyd κ.α. Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, στα 91 του χρόνια ο Gerald Potterton, ο άνθρωπος που έφτιαξε τα animations στις ταινίες Yellow Submarine των Beatles και Heavy Metal (1981).

·         Είναι πολύ πιθανόν να επανασυνδεθούν οι Mr. Big για μια μεγάλη αμερικάνικη περιοδεία. Το μόνο πρόβλημα είναι ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του εκλιπόντος ντράμερ Pat Torpey καθώς φαίνεται ότι ο Matt Starr που τον είχε αντικαταστήσει δεν θα είναι μαζί τους.

·         Δεν έχει επιβεβαιωθεί αλλά οι Pink Floyd βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να πουλήσουν τα δικαιώματα αλλά και τα masters των ηχογραφήσεων τους αντί του ποσού του $500.000.000.




 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου