6ο ATHENS TATTOO EXPO ΣΤΙΣ 28, 29 & 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΓΚΑΖΙ

 

Για τρεις μέρες, 28, 29 & 30 Οκτωβρίου, η καρδιά των tattoo lovers χτυπάει δυνατά στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι με τους 120 καλύτερους tattoo artists της Ελλάδας να κάνουν live tattooing - Oldschool, abstract, ρεαλιστικό, γιαπωνέζικο κλπ – και να αναδεικνύουν το υψηλό επίπεδο της τέχνης τους.
Το NOT TO BE MISSED ραντεβού όσων αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και την κουλτούρα του tattoo τα έχει όλα: παρόντες και παρούσες καλλιτέχνες/καλλιτέχνιδες-είδωλα, χρώματα, σχέδια, Tattoo Contests, Dj sets, Live Bands, Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Body Painting Show Acrobatics.

Ο αγαπημένος και εθιστικός θόρυβος από τα εκατοντάδες «μοτεράκια» που παίρνουν φωτιά και  «χτυπούν» ευφάνταστα, εμπνευσμένα και τόσο διαφορετικά μεταξύ τους σχέδια κάνει το αμαξοστάσιο του ΟΣΥ να βουίζει σα μελίσσι και ξυπνάει την επιθυμία για ένα (ακόμα) tattoo. Φυσικά το Φεστιβάλ παρουσιάζει και φέτος το 3ο Barber Expo με 15 (δεκαπέντε) από τα πιο γνωστά barber shops της Ελλάδας να ακονίζουν τα ψαλίδια τους και να συμμετέχουν δυναμικά στη διοργάνωση με περίπτερα, διαγωνισμούς, σεμινάρια και φυσικά live barbering!

Tα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες στρέφονται όλο και περισσότερο στην παραδοσιακή τέχνη του barbering, με αποτέλεσμα κάθε σχεδόν γειτονιά να έχει και ένα barber shop και όλοι οι πιστοί fans να χρησιμοποιούν όρους όπως  Slick Back, Pompadour, και Razor Faded.  
6ο ATHENS TATTOO EXPO

28, 29 & 30 Οκτωβρίου

Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

 Μέρες & Ώρες:

Παρασκευή 14:00 – 23:00

Σάββατο  12:00 - 23:00

Κυριακή   12:00 - 23:00

 Τιμή Εισιτηρίου:

10€ ημερήσιο  20€ Τριήμερο.

Συμπεριλαμβάνονται και τα 2 events.

 Προπώληση Εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/festival/6th-athens-tattoo-expo-3rd-athens-barber-expo/


 Facebook: https://www.facebook.com/athenstattooexpo/

Instagram: https://www.instagram.com/athenstattooexpo/

 
 27/9/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου