ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: SMITH-KOTZEN (LIVE)/ΟRΙΑΝΤΗΙ/ HOUSE OF LORDS


 Οι δύο κιθαρίστες Smith/Kotzen, επανέρχονται με καινούργιο EP που θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου σε cd. Τίτλος του Better Days... And Nights και τα μισά τραγούδια είναι studio και τα μισά live που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της περυσινής περιοδείας τους όπου συνοδεύτηκαν από τους Julia Lage μπάσο (μπασίστρια των Vixen) και Bruno Valerde ντραμς. Η παραγωγή και η μίξη έγινε από τον Kevin Shirley.
Smith/Kotzen: Better Days ...And Nights tracklist
Days
Better Days
Got A Hold On Me
Hate And Love
Rise Again
 
Nights
Hate and Love (Live)
Got A Hold On Me (Live)
Scars (Live)
You Don’t Know Me (Live)
Running (Live)


Το καινούργιο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει στις 14 Οκτωβρίου η κιθαρίστρια Orianthi με τίτλο Rock Candy. Αυτό είναι το πρώτο της άλμπουμ σε διάστημα 7 ετών(!) και πρώτο video single είναι το "Light It Up" που μπορείτε να δείτε κι ακούσετε. Παραγωγός είναι ο Jacob Bunton, που παίζει πλήκτρα, μπάσο, πιάνο και βιολί ενώ ντραμς έχει παίξει ο Kyle Cunningham.



  Το 11ο(!) άλμπουμ τους έχουν έτοιμο οι House of Lords. Τίτλος του Saints And Sinners και θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο και cd στις 16 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από τον κλασικό τραγουδιστή James Christian, το συγκρότημα απαρτίζεται από τους Jimi Bell κιθάρα, Mark Mangold πλήκτρα και Johan Koleberg. Ακούστε ένα πρώτο δείγμα από το επερχόμενο άλμπουμ
6/8/22


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου