NEWS OF THE WORLD (4/8/22)


• ΄Εφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια, πλήρης ημερών, σε ηλικία 89 ετών, η ηθοποιός Nichelle Nichols, που έγινε γνωστή χάρις στο ρόλο της σαν Lt. Uhura στην τηλεοπτική σειρά Star Trek. Είχε ακόμα παίξει στα musical Porgy and Bess και Kicks and Co. και είχε περιοδεύσει σαν τραγουδίστρια με τους Duke Ellington και Lionel Hampton. Ο ρόλος της σαν Υπολοχαγού Nyota Uhura την έκανε γνωστή σε όλο τον κόσμο. 

• Μιλώντας στο Apple Music 1, ο Keith Richards εξέφρασε την ελπίδα ότι οι Rolling Stones θα ηχογραφήσουν καινούργια τραγούδια προς το τέλος της χρονιάς!

• Δείτε το πρώτο trailer για την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του David Bowie στην ταινία Moonage Daydream με τον  Brett Morgen στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία θα βγει στην Αμερική στις 16 Σεπτεμβρίου και εκείνες τις ημέρες θα βγει και στην Ευρώπη.

• Φανατικός οπαδός της Manchester City (ακόμα και τα δύσκολα χρόνια), ο τραγουδιστής των Oasis, Liam Gallagher έγραψε στο Twitter μετά τη νίκη της Liverpoll στον τελικό του Community Shield: «Είναι το μόνο κύπελλο στο οποίο θα απλώσετε τα χέρια σας φέτος».
 • Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών συνέπεια καρδιακού επεισοδίου, ο συγγραφέας/δημοσιογράφου, Θοδωρής Ακάλεστος, σε ηλικία 62 ετών. Επί 26 χρόνια διετέλεσε αθλητικός συντάκτης στα ΝΕΑ και στη Nova, αθλητικός συντάκτης στην ελληνική έκδοση της Huffington Post ενώ υπήρξε και ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΗΧΩ FM.

 • Καινούργιο τραγούδι από τους Blind Guardian με τίτλο "Violent Shadows" από το επερχόμενο album τους "The God Machine" που θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου.

• Για την μεγάλη εμπορική επιτυχία της τελευταίας περιοδείας των Iron Maiden μίλησε ο Bruce Dickinson, λέγοντας (αμετάφραστο) «it's been brilliant everywhere. Absolutely fantastic". Καμία αναφορά για Greek cunt και καπνογόνο!
• Αφού πρώτα την εκθείασε όσο τίποτε άλλο, τώρα μάλλον την απαξιώνει λέγοντας ότι μάλλον δίχασε τους fans .”Ήταν ένα πείραμα, με τους fans να είναι 50/50 αν θα πρέπει να συνεχιστεί. Κάποιοι το μίσησαν, κάποιοι το αγάπησαν. Ότι έγινε έγινε και δεν θέλω να το ξανά κάνω» είπε η Wendy Dio για το περίφημο ολόγραμμα του Ronnie James Dio που μεταξύ άλλων «έπαιξε» και στο Wacken Open Air του 2016 , μπροστά σε 75.000 θεατές.
• Έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία  95 ετών, ο επί 30 χρόνια στέλεχος και Πρόεδρος της Warner Bros, Mo Ostin. Είχε ξεκινήσει τη δισκογραφική καριέρα του από το λογιστήριο της Verve Records για να περάσει στην Reprise Records που ίδρυσε ο Frank Sinatra. Η αγορά της Reprise από την Warner Bros το 1963, τον έφερε στις τάξεις της μεγάλης εταιρείας όπου πέρασε στο δισκογραφικό κομμάτι της εταιρείας υπογράφοντας το 1964 τους Kinks(για την Αμερική) και τους Jimi Hendrix Experience, το 1967. Το 1970 προήχθη σε Πρόεδρο της Warner-Reprise και το 1972 σε Πρόεδρο/CEO, τίτλο που κράτησε έως την αποχώρησή το 1994. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του στη Warner Bros. υπέγραψαν οι Fleetwood Mac, Van Halen, Who, Van Morrison, Grateful Dead, Joni Mitchell, Randy Newman, James Taylor, Rod Stewart, R.E.M., Steely Dan, Tom Petty and the Heartbreakers, Red Hot Chili Peppers, Henry Rollins, Eels, Papa Roach, Jimmy Eat World, Rufus Wainwright, N   elly Furtado και Green Day. Μετά την αποχώρησή του, ίδρυσε την DreamWorks Records η οποία  στη συνέχεια πουλήθηκε στη Universal Music.
O Ostin είναι επάνω δεξιά






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου