ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ WHITESNAKE


Αγαπητοί θεατές

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί, οι Whitesnake αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους λόγω της κατάστασης της υγείας των μελών του συγκροτήματος.

H Eventation Greece έκανε τα πάντα για να μετατεθεί η προγραμματισμένη για τις 9 Ιουλίου στην Τεχνόπολη συναυλία σε μεταγενέστερη ημερομηνία κατά το φθινόπωρο, αλλά αυτό αποδείχθηκε αδύνατο και ο καλλιτέχνης, προς μεγάλη μας λύπη, επιβεβαίωσε την οριστική ακύρωση της  συναυλίας.

Ως εκ τούτου, το αντίτιμο των εισιτηρίων για αυτήν τη συναυλία θα επιστραφεί.

Σε όλους τους θεατές θα σταλούν λεπτομερείς οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής στο e-mail που δηλώθηκε κατά την αγορά του εισιτηρίου.

Τα εισιτήρια επιστρέφονται με τον τρόπο που αγοράστηκαν: στην περίπτωση που μια παραγγελία έχει εξοφληθεί με πιστωτική κάρτα ή wallet acquiring, ακυρώνοντας την παραγγελία τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα που χρησιμοποίησε ο πελάτης κατά την αγορά του.

Για τους πελάτες που αγόρασαν εισιτήρια στα φυσικά σημεία πώλησης Viva πληρώνοντας μετρητά, το αντίτιμο εισιτηρίων κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό, τον οποίο καθορίζει ο πελάτης.

Οι πελάτες που αγόρασαν hard copies θα πρέπει να απευθυνθούν στα καταστήματα όπου τα αγόρασαν και επιστρέφοντας το εισιτήριο να λάβουν την επιστροφή του ποσού.

Προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της επιστροφής  χρημάτων, οι θεατές παρακαλούνται θερμά να στείλουν ένα email με την ένδειξη: Whitesnake_επιστροφή  στη διεύθυνση eventationrefund@gmail.com

στο οποίο πρέπει να δηλώσουν:

1.Αριθμό παραγγελίας

2. Όνομα και επώνυμο πελάτη

3. Αξία εισιτηρίων

4. Στην περίπτωση που η παραγγελία πληρώθηκε μετρητά, όχι με κάρτα ή μέσω Viva Wallet, να δηλωθεί ο αριθμός λογαριασμού με IBAN και στοιχεία δικαιούχου.

Λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών προς επεξεργασία, παρακαλούμε θερμά  τους θεατές μας να έχουν κατανόηση ως προς τους χρόνους της ολοκλήρωσης της διαδικασίας η οποία  μπορεί να διαρκέσει από μερικές εβδομάδες έως έναν μήνα περίπου."

10/7/22

 
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου