NEWS OF THE WORLD (28/7/22)


 • 300 fans των Iron Maiden, ναύλωσαν τραίνο το οποίο διακόσμησαν με σχέδια και εικόνες του συγκροτήματος και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 πήγαν από το Ullevi στο Gothenburg της Σουηδίας για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του αγαπημένου τους συγκροτήματος. Στο δε τραίνο έδωσαν το όνομα "Train 666".

• Το Greatest Hits(1981) των Queen είναι το πρώτο άλμπουμ στην ιστορία της Βρετανικής Βιομηχανίας δίσκου που ξεπέρασε τα 7.000.000 αντίτυπα!
• Φαίνεται ότι ο πρώην κιθαρίστας των W.A.S.P., Chris Holmes κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο και μετά από μήνες ταλαιπωρίας από τις χημειοθεραπείες, ό γιατρός του είπε »καθάρισε».
• Άλμπουμ με διασκευές ετοίμασε ο πρώην κιθαρίστας των Hanoi Rocks, Andy McCoy. Τίτλος τουJukebox Junkie και παίζει τραγούδια των Toots Hibbert("54-46 That's My Number"), Squeeze ("Take Me I'm Yours"), David Bowie("China Girl"), Wanda Jackson("Funnel Of Love") κ.α.
• Στο προηγούμενο News of the World είχατε διαβάσει ότι οι Aerosmith μέσω του Joe Perry, αναζητούσαν οπτικό κυρίως υλικό από συναυλίες τους της δεκαετίας του 70. Φαίνεται ότι βρήκαν, γιατί ανακοινώθηκε η κυκλοφορία του "official bootleg" streaming concert series 50 Years Live!: From the Aerosmith Vaults με πλούσιο(!) αρχειακό υλικό από 5 παλαιότερες συναυλίες τους όπως την Live From The Summit, Houston, TX, 1977 που προέρχεται από αναλογικές βιντεοκασέτες και περιέχει υλικό κι από τις 2 ημέρες που έπαιξαν εκεί. Αξίζει να δείτε το promo video.

• Γλυκόπικρό είναι το Video αλλά και το καινούργιο τραγούδι των Queensryche,  "Forest", μέσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους Digital Noise Alliance που θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου.

Στο Chania Rock Festival 2022 γιορτάζουν τα 20 χρόνια πορείας μιας ιδέας να υπάρχει ένα μεγάλο διεθνές φεστιβαλ στα Χανιά. Η ικανοποίηση που χρόνο με το χρόνο το φεστιβάλ, μεγαλώνει και η ικανοποίηση είναι μεγάλη! Το φετινό φεστιβάλ διεξάγεται την Κυριακή 3 Ιουλίου και 1η Αυγούστου στον Προμαχώνα Χανίων και συμμετέχουν οι Sisters of Mercy, 1000mods, Phil Campbell and the Bastards Sons plays Motorhead, Γιάννης Αγγελάκας &100 °C, Bad Habits, Blaze Bayley κ.α.. ✔️ Πόρτες 17:00 / Έναρξη 17:30
✅ Προπώληση online: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

• Δείτε το Behind-the-scenes υλικό από τα γυρίσματα του video "Patient Number 9" του Ozzy Osbourne από το επερχόεμνο άλμπουμ. Στο συγκεκριμένο τραγούδι, κιθάρα παίζει ο Jeff Beck.


·        Προβλήματα στους Dead Daisies, ευτυχώς μετά τη αθηναϊκή συναυλία τους, αφού ο μπασίστας και τραγουδιστής Glenn Hughes, κόλλησε COVID-19 κι αποχώρησε προσωρινά από το συγκρότημα. Τον αντικατέστησαν ο τραγουδιστής/οργανίστας Dino Jelusick (Whitesnake) και ο μπασίστας Yogi Lonich  

·       36.934 είναι ο μέσος όρος των εισιτηρίων που κάνουν σε κάθε συναυλία οι Motley Crue/Def Leppard/Poison και Joan Jett με τον τζίρο να φθάνει τα $4.940.000.

• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των Spider,Colin Harkness. Οι Spider ήταν ένα από τα NWOBHM τα οποία δεν γνώρισαν επιτυχία.
Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου