ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: MEGADETH/CULT

 Μετά από 6 χρόνια δισκογραφικής απουσίας (τελευταίο άλμπουμ ήταν το Dystopia 2016) οι Megadeth θα κυκλοφορήσουν στις 2 Σεπτεμβρίου το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο The Sick, The Dying… And The Dead!. Η κυκλοφορία του θα γίνει σε CD, βινύλιο και κασέτα, περιορισμένη έκδοση 2πλού LP, 180g με 2πλό εξώφυλλο (gatefold) και πλούσιο ένθετο στίχων. Πρώτο video single το "We'll Be Back". Το άλμπουμ θα περιέχει 14 τραγούδια δυο από τα οποία είναι διασκευές, το Police Truck (των DEAD KENNEDYS) και το This Planet's On Fire (Burn In Hell) (του Sammy Hagar, ο οποίος συμμετέχει).  Πάντως ακούγοντας το "We'll Be Back", το άλμπουμ πρέπει να θερίζει!




Νέο άλμπουμ έχουν και οι Cult. Τίτλος του Under The Midnight Sun και θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου σε παραγωγή του Tom Dalgety και πρώτο video single το "Give Me Mercy".

Κι οι Cult όπως οι Megadeth είχαν να κυκλοφορήσουν δίσκο από το 2016 (Hidden City) με τους στίχους του Ian Astbury να είναι επηρεασμένοι από τη γραφή των Brian Jones, Brion Gysin και William Burroughs αλλά και του Βουδισμού! 

12/7/22




 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου