NEWS OF THE WORLD (2/6/22)


• Δύο ακόμα συγκροτήματα ανακοινώθηκαν από το Release Athens. Πρόκειται για τους 𝗧𝗵𝗲 𝗛𝗲𝗹𝗹𝗮𝗰𝗼𝗽𝘁𝗲𝗿𝘀 και 𝗕𝗹𝘂𝗲𝘀 𝗣𝗶𝗹𝗹𝘀,όπου θα παίξουν την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, στην Πλατεία Νερού. Μαζί, θα πλαισιώσουν τους Clutch σε μια βραδιά γεμάτη ασταμάτητο και παθιασμένο rock ‘n’ roll!
Το lineup συμπληρώνουν ιδανικά οι εκρηκτικοί Deaf Radio και ΛΔΛΜ!
Η προπώληση συνεχίζεται προς 35€.
https://www.releaseathens.gr/event/clutch/
Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:
Clutch, The Hellacopters, Blues Pills (19/7/22, Πλατεία Νερού) + Slipknot, Sepultura & more tba (23/7/22, Πλατεία Νερού) προς 85€ (κέρδος 15€)
Clutch, The Hellacopters, Blues Pills (19/7/22, Πλατεία Νερού) + Iggy Pop, Liam Gallagher, Sleaford Mods, The K’s, The Noise Figures (2/7/22, Πλατεία Νερού) προς 70€ (κέρδος 15€)


• Τελικά οι Megadeth ανακοίνωσαν την οριστική επαναπρόσληψη του παλαιότερου μπασίστα τους James LoMenzo (έγινε γνωστός χάρις στη συμμετοχή του στους  White Lion, αλλά και στους Black Label Society, Slash's Snakepit) που το διάστημα 1984-1991 ήταν και πάλι μέλος τους. Ο Lomenzo πήρε τη θέση του David Ellefson.
• Δεν λένε να στεριώσουν τραγουδιστή οι Great White. Ο Mitch Malloy αποχώρησε και ο πρώην Last in Line, Andrew Freeman είναι ο νέος τραγουδιστής τους.
• Δείτε το video που έστειλε ο Nick Mason και οι μουσικοί του ενόψει των επικείμενων 2 συναυλιών τους στην χώρα μας, την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών (Θεσσαλονίκη) και στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Υπάρχουν ακόμα εισιτήρια για τις 2 συναυλίες. Τα εισιτήρια ξεκινούν από 45€
Η προπώληση hard-copy εισιτηρίων για τη συναυλία στη Μονή Λαζαριστών διεξάγεται από τον πολυχώρο WE
(Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 20, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310284700)
Η ηλεκτρονική προπώληση για τη συναυλία στη Μονή Λαζαριστών διεξάγεται μέσω του www.ticketmaster.gr
H προπώληση της συναυλίας στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων διεξάγεται μέσω του www.viva.gr   
• Με αναπηρικό καροτσάκι εμφανίστηκε ο Elton John στο αεροδρόμιο της Λειψίας μετά από μια σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο 75χρονος super star. Προβλήματα που τον ανάγκασαν να διακόψει την περιοδεία του. Ου γαρ έρχεται μόνον!
• Σε συνέντευξή του ο Phil Collen είπε  ότι το 2023 οι Motley Crue και οι Def Leppard θα περιοδεύσουν μαζί στην Ευρώπη. Έχουμε ελπίδες….
• Δείτε το video που ετοίμασαν οι Helloween για το τραγούδι τους "Best Time", σύνθεση των Sascha Gerstner και Andi Deris. Το video σκηνοθετήθηκε από τον Martin Häusler, περιέχει ένθετα 3D στοιχεία και συμμετέχει9 η τραγουδίστρια των Arch Enemy,  Alissa White-Gluz.

• Το καινούργιο προσωπικό άλμπουμ κυκλοφόρησε ο οργανίστας των Journey, Jonathan Cain με τίτλο Arise, το οποίο είναι χριστιανικού περιεχομένου.
• «Δεν είναι μακριά η ημέρα που οι Creed θα επανασυνδεθούν», είπε ο Mark Tremonti, ο οποίος παράλληλά προωθεί το προσωπικό του Tremonti Sings Sinatra, με διασκευές τραγουδιών του Frank Sinatra.
 • Οι Sex Pistols διέθεσαν στην αγορά ένα αναμνηστικό νόμισμα(!) προς …τιμήν της Βασίλισσας Ελισσάβετ και τα 70 χρόνια της στο θρόνο (Queen's Platinum Jubilee). Το "Pistol Mint Commemorative Coin" διατίθεται σε βελούδινο κουτί , με το νόμισμα να είναι ασημένιο, έχοντας στην μια πλευρά τα βρετανική σημαία. Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ αν και προτού κάνετε την παραγγελία, θυμηθείται ότι η Μ.Βρετανία είναι εκτός ΕΕ και οι φόροι είναι μεγαλύτεροι από την αγορά του προϊόντος.

• Για μια ακόμα φορά ο Klaus Meine εξήγησε την απόφασή των Scorpions να αλλάξουν ελαφρά τους στίχους στο αντιπολεμικό τραγούδι «Wind Of Change" μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. "Το τραγούδι μιλάει για την ειρήνη και στις συναυλίες μας τραγουδάμε δυνατά για ειρήνη. Το αφιερώνομε στο δυνατό λαό της Ουκρανίας».
• Δείτε το video των Rammstein για το τραγούδι "Dicke Titten" από το πρόσφατο άλμπουμ τους Zeit. Για μια ακόμα φορά, έξυπνο και διαφορετικό.
• Πέθανε ο rockabilly τραγουδιστής Ronnie Hawkins, σε ηλικία 87 ετών. Ήταν ο μέντορα των Band, αφού στο συγκρότημά του, τους Hawks έπαιζε ο μελλοντικός ντράμερ τους Levon Helm κι αργότερα έπαιξαν και οι Robbie Robertson, Garth Hudson, Richard Manuel και Rick Danko, οι οποίοι σχημάτισαν τους Band. Εκτός από τη μεγάλη μουσική καριέρα του, είχε υποδυθεί τον Bob Dylan στην ταινία Renaldo And Clara(1978) ενώ και εμφανίστηκε και στη συναυλία The Band, The Last Waltz του Μάρτιν Σκορσέζε ως ειδικός καλεσμένος επί σκηνής.


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου