ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: DROPKICK MURPHYS/ A-Z/JACK STARR’S BURNING STAR


Το "This Machine Still Kills Fascists" κυκλοφορεί στις 30 Σεπτεμβρίου. Οι στίχοι του νέου album των celtic punk rockers Dropkick Murphys, βασίζονται σε στίχους του Woody Guthrie, στον οποίο ανήκουν και οι στίχοι του φημισμένου I'm Shipping Up to Boston και προέκυψε ύστερα από συνεργασία με την κόρη του Woody Guthrie, Norah. Δείτε το εξώφυλλο και το trailer του νέου album της μπάντας.


                    Δύο    μουσικάρες με μεγάλη προιστορία, ο Mark Zonder τύμπανα στους Fates Warning και Warlord κι ο νυν τραγουδιστής των Fates Warning Ray Alder, σχημάτισαν τους A-Z όπου είναι κατανοητό ότι πήραν το όνομά τους από τα αρχικά των επιθέτων τους. Μαζί τους ο μπασίστας Philip Bynoe (Steve Vai, Warlord), o κιθαρίστας Joop Wolters κι ο οργανίστας Vivien Lalu. Το πρώτο άλμπουμ με τίτλο το όνομά τους θα κυκλοφορήσει στις 12 Αυγούστου, με το λογότυπό τους να μοιάζει πολύ με το αυτό των Asia.


5 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πολύ καλού τελευταίου άλμπουμ τους, οι Jack Starr’s Burning Star, το συγκρότημα του κιθαρίστα Jack Starr (πρώην Virgin Steele) ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του καινούργιου άλμπουμ τους με τίτλο "Souls Of The Innocent" που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου 2022. 

Στη σύνθεση τους υπάρχει μια σημαντική αλλαγή αφού ο εξαιρετικός τραγουδιστής Todd Michael Hall, έχει φύγει και τον έχει αντικαταστήσει ο Alexx Panza. Πάρτε ένα πρώτο δείγμα βλέποντας το πρώτο video, το οποίο δεν έχει τη μελωδικότητα των προηγούμενων κομματιών τους.


 27/6/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου