ΝΕΕΣ: CHICAGO/UGLY KID JOE/JEFF BECK-JOHNNY DEPP


 Το 38ο(!) άλμπουμ τους σε 55 (!) χρόνια καριέρας ανακοίνωσαν οι Chicago. Τίτλος του Born for This Moment και θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου.“Ελπίζω αυτά τα 55 χρόνια οι fans μας να άκουσαν τη μουσική και τους στίχους μας και να έχει καταλάβει ότι είμαστε άνθρωποι και αισθανόμαστε τον ίδιο πόνο και τα ίδια συναισθήματα,  που είναι κοινά σε όλους μας. Κι ελπίζω αυτά τα συναισθήματα να τα «ακούνε» μέσα από τα τραγούδια μας» είπε ο οργανίστας Robert Lamm, μέλος των Chicago από το 1967!
Πρώτο video single, το “If This is Goodbye” που είναι το πρώτο τραγούδι τους τα τελευταία 8 χρόνια. Η σημερινή σύνθεση των Chicago είναι Robert Lamm πλήκτρα, τραγούδι, Lee Loughnane τρομπέτα, James Pankow τρομπέτα, Ray Herrmann σαξόφωνο φλάουτο, Wally Reyes, Jr. ντραμς, Neil Donell τραγούδι, Ramon "Ray" Yslas περκάσιον, Tony Obrohta κιθάρα, Loren Gold πλήκτρα και Eric Baines μπάσο.


Μην ανησυχείτε, οι Ugly Kid Joe υπάρχουν ακόμα και στις 21 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσουν τον καινούργιο δίσκο τους με τίτλο Rad Wings Of Destiny και πρώτο video single το "That Ain't Livin'" που δεν είναι έτοιμο ακόμα. Η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Mark Dodson που είχε δουλέψει μαζί τους στο ιστορικό ντεμπούτο τους America's Least Wanted, πριν 30 χρόνια! Την έκπληξη έκανε ο κιθαρίστας Jeff Beck και συνεργάστηκε με τον ηθοποιό-τραγουδιστή-κιθαρίστα Johnny Depp με τον οποίο γνωρίζονται από το 2016. Ξεκίνησαν να γράφουν κάποιους στίχους και μουσικές που κατέληξαν σε ένα δίσκο με πολλές διασκευές. Τίτλος του άλμπουμ τραγούδια που κυκλοφορούν σε δίσκο με τίτλο 18 και ημερομηνία κυκλοφορίας την 15η Ιουλίου. Ακολουθεί το πλήρες track list ενώ τραγουδάει ο Johnny Depp. To "18" θα κυκλοφορήσει σε CD και βινύλιο 180gram. Το εξώφυλλο, παρουσιάζει τους δύο μουσικούς σαν 18χρονους και σχεδιάστηκε από τη γυναίκα του Beck, Sandra. O χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του rock μάς θυμίζει ότι η περιπέτεια του Johnny Depp με τη μουσική ξεκίνησε πριν 16 χρόνια , όπου έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε με τους Hollywood Vampires των Alice Cooper και Joe Perry.


01. Midnight Walker (Davy Spillane cover)
02. Death And Resurrection Show (KILLING JOKE cover)
03. Time (Dennis Wilson cover)
04. Sad Motherfuckin' Parade (Johnny Depp original)
05. Don't Talk (Put Your Head On My Shoulder) (BEACH BOYS cover)
06. This Is A Song For Miss Hedy Lamarr (Johnny Depp original)
07. Caroline, No (BEACH BOYS cover)
08. Ooo Baby Baby (THE MIRACLES cover)
09. What's Going On (Marvin Gaye cover)
10. Venus In Furs (THE VELVET UNDERGROUND cover)
11. Let It Be Me (THE EVERLY BROTHERS cover)
12. Stars (Janis Ian cover)
13. Isolation (John Lennon cover)*



Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου