ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ:ALAN PARSONS/ QUEENSRYCHE/NEIL YOUNG/ ALDO NOVA


 Καινούργιο άλμπουμ  έχει κι ο Alan Parsons. Τίτλος του From the New World, που θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου σε CD, CD/DVD, βινύλιο και box set. Πρώτο video single το “Uroboros” που ερμηνεύει ο τραγουδιστής των Styx, Tommy Shaw. Με την πρώτη ακρόαση, καταλαβαίνεις ότι το From The New World βαδίζει στα χνάρια των παλαιότερων άλμπουμ του Parsons, συνδυάζοντας το progressive, symphonic και classic rock. Μαζί μεδ τον Tommy Shaw, καλεσμένοι είναι οι  Joe Bonamassa, David Pack (Ambrosia) κι ο τραγουδιστής James Durbin από το American Idol.


 
 Στις 7 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Queensryche με τίτλο Digital Noise Alliance, που θα διαδεχτεί το The Verdict( 2019).  Την παραγωγή του ανέλαβε ο Chris “Zeuss” Harris, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί τους στα άλμπουμ Condition Hüman και The Verdict.. Ακόμα δεν δημοσιοποιήθηκε κάποιο τραγούδι ούτε οι μορφές που θα κυκλοφορήσει.
Το δρόμο της κυκλοφορίας παίρνει το άλμπουμ του Neil Young, Toast που είχε ηχογραφηθεί από το… 2001 με τη συνοδεία των Crazy Horse και φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου. Το άλμπουμ περιέχει 8 τραγούδια με τον δημιουργό του να λέει” To  Toast έχει μι α μοναδικότητα τα σαν άλμπουμ, αφού και τα 8 κομμάτια του, δένονται μεταξύ τους. Δεν μπορούσαν να πάρω κάποιο και να το βάλω σε ένα μεταγενέστερο δίσκο, γιατί χανόταν η συνοχή του. Η μουσική τους είναι σκοτεινή, κάτι που ακούγεται από την πρώτη ακρόαση του». To Toast θα κυκλοφορήσει σε 2πλό βινύλιο και μονό cd.


Δεν ξέρω σε πόσους έλειψε ο Aldo Nova αλλά επέστρεψε με την κυκλοφορία μίας rock όπερας με τίτλο “The Life And Times Of Eddie Gage” που είναι EP με 10 τραγούδια που δουλεύει από το 2008.

6/6/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου