ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: BLIND GUARDIAN/A CRACK IN THE SKY (TRIBUTE ΣΤΟΝ BILL TSAMIS)/LOUDNESS

 

The God Machine είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ των Blind Guardian που θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτέμβριου και το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Peter Mohrbacher, ενώ το συγκρότημα έχει ήδη δώσει στη δημοσιότητα το video για το τραγούδι "Secrets Of The American Gods". Οι σκηνές του video γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων στο Twilight Hall Studios. Σύμφωνα με τον τραγουδιστή Hansi Kürsch, το 'Secrets Of The American Gods', παρουσιάζει την επική πλευρά του καινούργιου άλμπουμ τους  και το χαρακτήρισε σαν ένα από τα καλύτερα τραγούδια τους, με ένα από τα ρεφρέν που δύσκολα ξεχνάς». Πριν 3 μήνες, οι Blind Guardian είχαν παρουσιάσει το video single "Deliver Us From Evil" που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση μικρού δίσκου με το "Merry Xmas Everybody" στη B πλευρά καθώς και σε digipak CD με το "Violent Shadows" Wacken World Wide  από την εμφάνισή τους στο φεστιβάλ.


Στη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατο του Bill Tsamis, κυκλοφόρησε το tribute album A Crack in the Sky με 16 νέες ηχογραφήσεις (με διασκευές Warlord/Lordian Guard/Lordian Winds) από συγκροτήματα από διάφορες χώρες. Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο Γιάννης Νάκος.  
Track-listing:
1.    Mirror - Aliens
2.    Sumerlands - Lost and Lonely Days
3.    Stray Gods - War in Heaven
4.    Twisted Tower Dire - Mrs. Victoria
5.    Claymorean - 70,000 Sorrows
6.    Eternal Champion - Stygian Passage
7.    Arrayan Path (feat. Paolo Viani) - The Rainbow
8.    Forsaken - Lucifer's Hammer
9.    FireWolfe - Battle of the Living Dead
10.    Steel Shock - Child of the Damned
11.    Solitary Sabred (Official) - Black Mass
12.    WOTAN - Official Page - Winds of Thor
13.    Reflection - Winter Tears
14.    Galaxy Aus - Penny for a Poor Man
15.    COMET RIDER - Soliloquy
16.    Socrates Leptos - A Crack in the Sky (Outro)



Στις 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ  των γιαπωνέζων Loudness με τίτλο Sunburst κι εξώφυλλο που μοιάζει πολύ με το Senjutsu των Iron Maiden. To Sunburst θα περιέχει 16 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σε 2πλό digipack cd με ένθετο.

23/5/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου