NEWS OF THE WORLD (5/4/22)


• Το περίφημο  Μουσείο της Madame Tussauds ρου Λονδίνου, προσέθεσε στα κέρινα ομοιώματά του κι αυτό του David Bowie, εποχής Ziggy Stardust. Αν πάτε Λονδίνο, αξίζει να το επισκεφτείται αν και η ουρά απαιτεί υπομονή.
• Την προσωρινή αποχώρησή του από τις live υποχρεώσεις των Deep Purple ανακοίνωσε ο κιθαρίστας Steve Morse, αφού η σύζυγό του, δίνει μάχη με τον καρκίνο. Τις θερμότερες ευχές μας για να τον νικήσει. Τη θέση του προσωρινά θα πάρει ο  Simon McBride που στο παρελθόν έχει παίξει με τους Ian Gillan και Don Airey.
• Εμπρός στο δρόμο της επιτυχίας που χάραξαν οι Queen. Η Paramount Pictures άλλαξε το σκηνοθέτη που είχε αναλάβει τη βιογραφική ταινία με θέμα τη ζωή και την καριέρα των Bee Gees κι έτσι ο John Carney θα είναι ο καινούργιος σκηνοθέτης που αντικαθιστά τον γνωστό Kenneth Branagh. Η συγκεκριμένη ταινία δουλεύεται από το 2019 απ΄όταν ξεκίνησε η οριστική άδεια με το μοναδικό μέλος εν ζωή της Gibb, Barry Gibb ο οποίος έχει αναλάβει το ρόλο του executive producer.
• Το video single του "These Are the Ways", παρουσίασαν οι Red Hot Chili Peppers με το τραγούδι να προέρχεται από τον καινούργιο δίσκο τους Unlimited Love που κυκλοφόρησε την 1η Απριλίου.
Σύμφωνα με τον ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, τόσο  ο ίδιος όσο κι οι Robert Trujillo (Metallica) και Duff McKagan (Guns’n’Roses) μαζί με τον κιθαρίστα Andrew Watt, θα συμμετέχουν στις ηχογραφήσεις του καινούργιου άλμπουμ του Ozzy.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη, 24.3.22, στα social media του συγκροτήματος και του φεστιβάλ, η προγραμματισμένη για τις 3 Ιουλίου εμφάνιση των Massive Attack στο Release Athens 2022 δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω σοβαρής ασθένειας ενός μέλους της μπάντας.
Η δυσάρεστη αυτή είδηση συνοδεύεται από το ευχάριστο νέο πως πλέον ο συγκεκριμένος άνθρωπος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης, σε μία διαδικασία που όμως είναι δύσκολη και συνεχής. Κατά συνέπεια, το συγκρότημα αναγκάστηκε να ματαιώσει όλες τις εμφανίσεις που επρόκειτο να κάνει τον Μάιο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο - από τις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Primavera στη Βαρκελώνη μέχρι το Release Athens.
Όπως γίνεται κατανοητό, πρόκειται για κάτι αναπάντεχο και πέρα από οποιαδήποτε δική μας ευθύνη αλλά αυτή τη στιγμή η σκέψη μας είναι κοντά στο συγκρότημα, με ειλικρινείς ευχές για γρήγορη και πλήρη ανάρρωση. Ελπίζουμε σύντομα να βρίσκονται και πάλι κοντά μας.
Οι κάτοχοι των εισιτηρίων για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ενημερωθούν άμεσα με προσωπικό email για όλες τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους. Η προπώληση των εισιτηρίων για τις υπόλοιπες ανακοινωμένες ημέρες του Release Athens 2022 συνεχίζεται κανονικά.
Ενημερωθείτε για το lineup, τη διάθεση των εισιτηρίων και όλες τις ειδικές προσφορές στο releaseathens.gr
• Δείτε το lyric video για το τραγούδι "Strange Game", που ερμηνεύει ο Mick Jagger στην τηλεοπτική σειρά "Slow Horses".Ενδιάμεσα περνούν αποσπάσματα από τη σειρά.
• Αποχώρησε από τους Quireboys ο τραγουδιστής με τη γρέζι φωνή Spike (πραγματικό όνομα Jonathan Gray) με το συγκρότημα να συνεχίζει με τραγουδιστή τον κιθαρίστα, Guy Griffin. Το μέλλον προδιαγράφεται δυσοίωνο!
• Και στην Κύπρο θα παίξουν οι Scorpions, που γιορτάζουν  τα 50 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, και παρουσιάζουν το καινούργιο άλμπουμ τους Rock Believer σε μια περιοδεία που θα τους φέρει και στην Κύπρο για μια άκρως εντυπωσιακή συναυλία, την Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 στο Τσίρειο στάδιο στη Λεμεσό. Τιμές εισιτηρίων:
    Αρένα Ορθίων (Early Bird): €35 – €45 για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων
    Αρένα Ορθίων STANDARD: €59
    Αρένα Ορθίων GOLD: €79
    Κερκίδες Καθίσματα: Από €39 – €89
    Κερκίδες Καθίσματα VIP STANDARD: €119
    VIP PREMIUM (περιλαμβάνει θέση σε ειδική πλατφόρμα που θα τοποθετηθεί στη μέση των κεντρικών κερκίδων με ιδανική οπτική πρόσβαση στη σκηνή – ποτά και φαγητό/finger food): €270
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί για στήριξη της πρωτοβουλίας «Μικροί Ήρωες» για ενίσχυση των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο.
 Χορηγοί  Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο και Check In Cyprus.
Οργανωτές: Moonlight Show Productions και Efeto Properties
Opening act: Minus One
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ. 7000 7066.
 Οι Scorpions βρέθηκαν στην Κύπρο το 2004  το 2006 και το 2019 και τους παρακολούθησαν 7.000 άτομα στη Λεμεσό 10.000 άτομα στη Λευκωσία και 6.000 στο κλειστό γήπεδο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό αντίστοιχα.
• Τα αδέλφια Johnny και Donnie Van Zant, ερμηνεύουν το τραγούδι της πολιτικής εκστρατείας του Υποψήφιου Κυβερνήτη της Φλόριδα. Τίτλος του τραγουδιού "Sweet Florida" και το όνομα του υποψήφιου (και νυν) Κυβερνήτη Ron DeSantis.



 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου