NEWS OF THE WORLD (28/4/22)

 

• Μεγάλη απώλεια για την ηλεκτρονική μουσική, ο θάνατος του Γερμανού πρωτοποριακού μουσικού Klaus Schulze, sσε ηλικία 74 ετών. Ο Schulze είχε παίξει με τους Tangerine Dream με τους οποίους έγινε γνωστός, Ash Ra Tempel, Go και Cosmic Jokers και δεν έγιναν γνωστά τα αιτία θανάτου παρά ότι πάλευε καιρό με ασθένεια. Ένα μήνα πριν φύγει από τη ζωή, είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία του προσωπικού του άλμπουμ Deus Arrakis για τις 10 Ιουνίου.
• Ο Paul Di'Anno, ο οποίος έκανε θεραπεία λεμφικής παροχέτευσης στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας για να προετοιμαστεί για την επερχόμενη επέμβαση στο γόνατό του, είναι "ενθουσιασμένος και πολύ αισιόδοξος" για την πρόοδό του αφού πρόσφατα του τοποθετήθηκε προσαρμοσμένος νάρθηκας ποδιών. Περαστικά
• Το πρώτο και καλύτερο άλμπουμ των Dio, Holy Diver, ξεπέρασε στην Αμερική τα 2.000.000 αντίτυπα. Κι επειδή τα φυσικά προϊόντα είναι πλέον ελάχιστα, στη ψηφιακή εποχή κάθε πώληση μόνιμου ψηφιακού άλμπουμ ή πώληση φυσικού άλμπουμ υπολογίζεται ως 1 μονάδα, 10 μόνιμες λήψεις κομματιών από το ίδιο άλμπουμ υπολογίζονται ως 1 μονάδα και 1.500 ροές ήχου και/ή βίντεο από το ίδιο άλμπουμ υπολογίζεται ως 1 μονάδα. Για τραγούδια, 150 ροές ήχου και/ή βίντεο κατ' απαίτηση υπολογίζονται ως 1 μονάδα.   
• To video του τραγουδιού τους "You Made Me Want To Live" παρουσίασαν οι Black Label Society, μέσα από το καινούργιο άλμπουμ τους Doom Crew Inc.
• Ένας νεκρός και 4 τραυματίες είναι ο θλιβερός απολογισμός συναυλίας που έγινε σε bar το Σάββατο 23 Απριλίου στο San Bernardino της Καλιφόρνια. Το συμβάν έγινε έξω από το bar όπου έπαιζαν οι Crawling Through Tartarus με τον τραγουδιστή να έχει δύο τραύματα από σφαίρες. Η αστυνομία δεν έχει ακόμα συλλάβει υπόπτους για το περιστατικό ή και το κίνητρο των πυροβολισμών.
• Διέκοψε τις εμφανίσεις του ο κιθαρίστας/οργανίστας των Oasis, Paul Arthurs μετά από διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο στην παρωτίδα. Ο Arthurs είχε παίξει στα πρώτα 3 άλμπουμ των Oasis κι είχε αποχωρήσει κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων του Standing On The Shoulder of Giants.
• Χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες πληροφορίες, έφυγε από τη ζωή, το συνιδρυτικό μέλος των Autograph, ο μπασίστας Randy Rand.
• Δείτε το animated video που παρουσίασε ο κιθαρίστας των Metallica, Kirk Hammett για το κομμάτι του "High Plains Drifter"από το πρώτο του προσωπικό EP, "Portals".
• Η Sharon Osbourne δεν είναι καθόλου ευχαριστημένη με τα αποτελέσματα της πρόσφατης πλαστικής που έκανε και δεν διστάζει να αποκαλύψει πώς νιώθει. Η Sharon Osbourne μίλησε ανοιχτά στους Sunday Times λέγοντας:«Έκανα λίφτινγκ τον Οκτώβριο και έμοιαζα σαν μια από αυτές τις μούμιες του βασιλιά». «Πονούσε πάρα πολύ. Δεν έχεις ιδέα». Η διαδικασία διήρκεσε σχεδόν 5 ώρες και η Osbourne ένιωσε σαν να πέρασε ένας αιώνας μέσα στο χειρουργείο. Το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το ένα μάτι είναι διαφορετικό από το άλλο. Έμοιαζα με τον Κύκλωπα. Το μόνο που μου έλειπε ήταν μία καμπούρα». Δεν ήταν η μόνη δυσαρεστημένη με τα αποτελέσματα. Ο σύζυγός της, Ozzy Osbourne, της είπε: «Δεν με νοιάζει πόσο κοστίζει, θα πρέπει να διορθώσουμε το λάθος».
• Τα 6.000.000 αντίτυπα έφθασε στην Αμερική το άλμπουμ των Soundgraden, "Superunknown"(1994).
• Ακόμα ένα καινούργιο τραγούδι παρουσίασαν οι Def Leppard. Τίτλος του «Take What You Want" και προέρχεται από το καινούργιο άλμπουμ τους"Diamond Star Halos" που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαϊου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
To Chania Rock Festival γιορτάζει τα πρώτα του 20 χρόνια και την 1η Αυγούστου 2022 παρουσιάζει τοΝ BLAZE BAYLEY @officialblazebayley, πρώην τραγουδιστή των θρυλικών IRON MAIDEN, στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου!
Ο Βρετανός frontman θα παρουσιάσει μόνο τραγούδια των IRON MAIDEN, για τελευταία φορά, σε ένα show φωτιά!
Μία βραδιά-γιορτή για τα Χανιά και την Κρήτη!
Πάνω από την μουσική βρίσκεται η υγεία όλων μας, επομένως o αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος όπως επιβάλλουν για την ώρα οι υγειονομικοί κανόνες.
Online Εισιτήρια: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets
Και φέτος μόνο Κρήτη, και φέτος μόνο Χανιά!






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου