ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: MICHAEL MONROE/BLACK CROWES/DEREK SHERINIAN/VILLE VALO


Σημαντική και μεγάλη η πορεία του Michael Monroe στους Hanoi Rocks, σημαντική και η προσωπική του δισκογραφία στην οποία προσθέτει ακόμα ένα άλμπουμ, με τίτλο I Live Too Fast To Die Young που θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου σε CD digipak, κόκκινο βινύλιο, περιορισμένης έκδοσης βινύλιο με διαφορετικό artwork και D2C bundles. Η μπάντα του αποτελείται από τους Steve Conte κιθάρα, Rich Jones κιθάρα, Karl Rockfist ντραμς και Sami Yaffa μπάσο, ενώ ο Slash παίζει το σόλο στο ομώνυμο τραγούδι. Σύμφωνα με τον Monroe, το καινούργιο άλμπουμ του είναι μια ικανή ισορροπία τραγουδιών, με πολύ χρώμα και ενέργεια και φυσικά rock 'n' roll και punk!
Ένα EP με τίτλο 1972 που περιέχει 6 τραγούδια από εκείνη τη χρονιά, θα κυκλοφορήσουν οι Black Crowes στις 4 Μαϊου. Η αρχική κυκλοφορία του θα είναι ψηφιακή και λίγες ημέρες  αργότερα και σε  φυσική μορφή.
Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Chris Robinson είπε: "Tο 1972 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά με πολύ καλά rock and roll τραγούδια. Νιώσαμε ότι η επιστροφή μας στο studio ήταν μια γιορτή του rock and roll κι ελπίζω να αισθανθούν το ίδιο και οι fans μας». Τα 6 τραγούδια που διασκευάζουν είναι Rocks Off (THE ROLLING STONES), The Slider (T.REX), You Wear It Well (ROD STEWART), Easy To Slip (LITTLE FEAT), Moonage Daydream (DAVID BOWIE) και Papa Was A Rollin' Stone (THE TEMPTATIONS).
Το καινούργιο προσωπικό του άλμπουμ ετοίμασε ο πρώην οργανίστας των Dream Theater και νυν Sons of Spollo, Derek Sherinian. Τίτλος του Vortex και θα κυκλοφορήσει την 1η Ιουλίου κα ιμαζί του παίζουν ο μπασίστας Tony Franklin κι ο ντράμερ Simon Phillips. Σημαντικοί είναι οι κιθαρίστες που είναι καλεσμένοι και ακούνε στα ονόματα Steve Stevens, Joe Bonamassa, Steve Lukather, Zakk Wylde, Ron “Bumblefoot” Thal, Michael Schenker, Mike Stern και Nuno Bettencourt.
  Το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 (δεν έχει προκαθοριστεί ημερομηνία κυκλοφορίας), ο VV, που δεν είναι άλλος από τον Ville Valo των HIM.  Το άλμπουμ  τιτλοφορείται Neon Noir με το "'Loveletting' να είναι το πρώτο video single. "Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με την επιλογή singles από τουτς δίσκους των HM” λέει ο Valo “γι αυτό και άφηνα τους ανθρώπους των δισκογραφικών εταιριεών να αποφασίζουν. Στο σύνολο των τραγουδιών, το Neon Noir ακούγεται σαν γέφυρα μεταξύ του ήχου των HIM και του μέλλοντος».
20/4/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου