IAN GILLAN KAI RITCHIE BLACKMORE: ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ/ Ο JURGEN BLACKMORE ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ DEEP PURPLE


 Έχουν μείνει στην ιστορία οι καυγάδες μεταξύ των Ian Gillan και Ritchie Blackmore, καυγάδες που αρχικά οδήγησαν στην αποχώρηση του Gillan το 1973 κι αργότερα το 1988 αλλά και στην οριστική αποχώρηση του Blackmore το 1993. Κι όμως μεταξύ των δύο μουσικών υπήρξαν και μερικές (σ.σ. λίγες) καλές στιγμές όπως τουλάχιστον φαίνεται από αυτή τη συρραφή ερασιτεχνικών video που δείχνουν ότι το διασκέδασαν στη σκηνή. Το video έχει διάρκεια 10 λεπτά, όλα τα στιγμιότυπα είναι από το 1984 και μετά κι έχει πολύ ενδιαφέρον.

Ένα σπάνιο video από το 2010, δείχνει το γιό του Ritchie Blaclomore, Jurgen να παίζει με τους Deep Purple το…”Smoke on the Water”!!! To video προέρχεται από fan στις μπροστινές θέσεις κι είναι εποχής Don Airey και Steve Morse του οποίου ήταν ιδέα να τον προσκαλέσουν να ανέβει στη σκηνή μαζί τους. Ο Jurgen είναι παιδί του Ritchie και της γερμανίδας, πρώτης συζύγου του Μargit Volkmar, με την οποία παντρεύτηκε το 1964. Ο Jürgen γεννήθηκε το 1964 και δεν έκανε καριέρα, αν και πτοσπάθησε πολλές φορές, με πιο γνωστή τη συμμετοχή του στους Over the Rainbow, με τους οποίους τον είχαμε δει και στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2009.

ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΛΙΟΣ

17/4/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου