ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: THUNDER /ANN WILSON (HEART)/ANCHELOUS


Έτοιμο το καινούργιο άλμπουμ των Thunder. Τίτλος του Dopamine, ημερομηνία κυκλοφορίας του η 29η Απριλίου και πρώτο video single το "The Western Sky". Το Dopamine είναι το πρώτο 2πλό άλμπουμ τους, αφού περιέχει 16 τραγούδια και θα κυκλοφορήσει σε cd και 2πλό βινύλιο. Η σημερινή σύνθεσή τους είναι  Luke Morley κιθάρα, Danny Bowes τραγούδι, Ben Matthews κιθάρα, πλήκτρα, Chris Childs μπάσο και  ο κλασικός Harry James ντραμς! Προσέξτε ότι η φωτογραφία στο εξώφυλλο, έχει πολύ διαφορετική αισθητική από αυτή που μάς είχαν συνηθίσει στα προηγούμενα εξώφυλλά τους.

Με το video single "Greed" η τραγουδίστρια των Heart, Ann Wilson παρουσιάζει τον καινούργιο προσωπικό της δίσκο με τίτλο Fierce Bliss. Οι στίχοι του τραγουδιού μιλούν για την απληστία.«Είτε πρόκειται για χρήματα, σεξ, εξουσία ή ότιδήποτε άλλο, πυροδοτεί τη λαχτάρα μας! Συμβαίνει σε όλους μας. Όταν γυρνάς και πιάνεις τον εαυτό σου να παίρνει αποφάσεις επειδή θέλεις τα χρήματα ή επειδή σε πιάνουν τα φώτα της δόξας, αυτές είναι άπληστες στιγμές», λέει. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι έχουν πάρει κάθε απόφαση από τη ρίζα του καθαρού ιδεαλισμού και δεν έκαναν ποτέ κάτι σκοτεινό ή άπληστο, λένε ψέματα» προσθέτει η Wilson.

"Πιστεύω ότι όλοι όσοι επιχειρούν ειδικά τη μουσική βιομηχανία ελπίζοντας για μια καριέρα με μεγάλη επιτυχία, καταλήγουν να κάνουν συμφωνίες που θυμίζουν Φάουστ, έστω και για λίγο. Το Greed” είναι ένα επιθετικό τραγούδι και νομίζω ότι γράφω καλύτερα όταν είμαι θυμωμένη. ” Το Fierce Bliss θα κυκλοφορήσει στις 29 Απριλίου, με εξώφυλλο φιλοτεχνημένο από τον Roger Dean, γνωστότερο για τη δουλειά του στα κλασικά εξώφυλλα των άλμπουμ Yes, Uriah Heep κ.α.  Μαζί της παίζουν οι Vince Gill, Kenny Wayne Shepherd, Warren Haynes κ.α.


Με καινούργιο άλμπουμ επέστρεψαν οι Achelous. Το συγκρότημα του Χρήστου Κάππα που σχηματίστηκε το 2011, κυκλοφόρησε το 2018 το πρώτο του άλμποιυμ με τίτλο Macedon, παίρνοντας πολύ καλές κριτικές από κοινό και μουσικά sites. Το καινούργιο άλμπουμ τους τιτλοφορείται The Icewind Chronicles και η μουσική του είναι ένας συνδυασμός συνδυασμός βροντερού και επικού heavy metal με ατμοσφαιρικά περάσματα που δημιουργούν έναν ήχο που φέρνει στο μυαλό στοιχεία από Battleroar, Reflection, Ironsword ακόμα και Bathory. Η σύνθεση των Achelous είναι Chris Achelous μπάσο, Chris Kappas τραγούδι, George Mavrommatis κιθάρα, Vicky Demertzi κιθάρα, πιάνο και Giannis Roussis ντραμς.


.1/3/22
 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου