ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: RAMMSTEIN/KID ROCK/JOAN JETT

3 χρόνια μετά το τελευταίο studio άλμπουμ τους με τίτλο Untitled Album,οι Rammstein ανακοίνωσαν ότι στις 29 Απριλίου θα κυκλοφορήσουν το καινούργιο δίσκο τους με τίτλο Zeit. Πρώτο video single το ομώνυμο τραγούδι του οποίου το πολύ καλό video μπορείτε να παρακολουθήσετε. Οι Rammstein (Till Lindemann τραγούδι, Paul Landers και Richard Z. Kruspe κιθάρες, Flake πλήκτρα, Oliver Riedel μπάσο και Christoph Schneider ντραμς (drums) πέρασαν δύο χρόνια μπαινοβγαίνοτας στο studio δουλεύοντας τα 11 καινούργια τραγούδια τους,  με παραγωγό τον Olsen Involtini. Το αξιοπερίεργο είναι ότι η φωτογραφία του εξώφυλλου είναι του Bryan Adams, ο οποίος εκτός από μουσικός είναι και καλός φωτογράφος! Το Zeit θα κυκλοφορήσει σε CD και 10ιντσο(!) βινύλιο.


Bad Reputation είναι ο τίτλος του καινούργιου άλμπουμ του Kid Rock που είναι γνωστός στη χώρα μας αλλά χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 21 Μαρτίου ενώ το cd και το βινύλιο θα κυκλοφορήσουν στις 6 Απριλίου. Στο Bad Reputation, υπάρχουν τα ήδη γνωστά τραγούδια του "We The People", "The Last Dance", "Rockin'"και "Don't Tell Me How To Live" που έχουν ήδη κυκλοφορήσει σε ψηφιακές πλατφόρμες, με το τελευταίο να έχει ερμηνευτεί από τους Καναδού Monster Truck. Το "We The People" περιλαμβάνει τη χορωδία του "Let's go, Brandon", όπου στην πραγματικότητα ακούστηκε "Fuck Joe Biden". Η ιστορία του γεννήθηκε όταν ένας ρεπόρτερ του NASCAR άκουσε λάθος το πλήθος, αναφέροντας ότι τραγουδούσαν για να υποστηρίξουν τον δρομέα Brandon Brown, αλλά στην πραγματικότητα διακωμωδούσαν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, στοχεύοντας στα κύρια μέσα ενημέρωσης, CNN, TMZ, Twitter και Facebook, καθώς και τις εντολές της μάσκας και τους περιορισμούς COVID-19. «Εμείς, οι άνθρωποι σε ό,τι κάνουμε, επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να ουρλιάξουμε, «Fuck you» που φωνάζει ο Kid στο τραγούδι, "Wear your mask. Take your pills. Now a whole generation is mentally ill".


Ακουστικό είναι το καινούργιο άλμπουμ της Joan Jett and the Blackhearts κι ο τίτλος του είναι "Changeup". Θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαρτίου και θα περιέχει 25(!) unplugged τραγούδια, μεταξύ των οποίων και «(I'm Gonna) Run Away", "Crimson And Clover", "Cherry Bomb", "Bad Reputation", “Light of Day”, κ.α. αλλά όχι το “I love Rock’n’Roll”.



 
 23/3/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου