NEWS OF THE WORLD (29/3/22)


 • Το Chania Rock Festival γιορτάζει τα 20 χρόνια του και ανακοινώνει Τους Sisters Of Mercy ως headliners για την Κυριακή 31η Ιουλίου 2022! Το Βρετανικό συγκρότημα θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Κρήτη στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου, ενώ θα ανακοινωθούν ακόμα 4 συγκροτήματα για την συγκεκριμένη ημέρα. Πάνω από την μουσική βέβαια βρίσκεται η υγεία όλων μας, επομένως αριθμός των εισιτηρίων θα είναι περιορισμένος όπως επιβάλλουν για την ώρα οι υγειονομικοί κανόνες. Τιμή Early bird εισιτηρίου: 25 ευρώ
Online Εισιτήρια: https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets
• Μιλώντας στο VWMusic, η καινούργια μπασίστρια των Whitesnake, Tanya O’Callaghan άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, αποχαιρετιστήρια περιοδεία του συγκροτήματος να συνοδευτεί από την κυκλοφορία καινούργιου δίσκου.
• Ακόμα δεν κυκλοφόρησε και άρχισαν οι ….καινούργιες εκδόσεις. Το άλμπουμ των Def Leppard Diamond Star Halos που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαϊου, θα κυκλοφορήσει, για την ώρα, σε τρεις εκδόσεις βινύλιου, διαφανές, κόκκινοι και κίτρινο.  Όσο πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του, θα έχουμε όλο και κάποια καινούργια έκδοση. Ενδιαφέρον έχει το video single τους για το ολοκαίνουργιο τραγούδι τους “Kick” από το επερχόμενο άλμπουμ τους Diamond Star Halos που θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαϊου. Το video γυρίστηκε στον ειδικό χώρο του Ken Fox Troupe Wall Of Death του Cambridgeshire (σ.σ. εμείς το Wall of Death, το λέγαμε ο Γύρος του Θανάτου) σε σκηνοθεσία του Anuk Rohde.
• Η τραγουδίστρια των Heart, Ann Wilson πρότεινε στους Jimmy Page, John Paul Jones και τον γιο του John Bonham, Jason αν χρειάζονταν ποτέ έναν τραγουδιστή, τότε, σίγουρα, θα ήταν πρόθυμη να αναλάβει τα φωνητικά, δεδομένου ότι ο Robert Plant έχει απορρίψει κάθετα μια επανασύνδεσή του με τους υπόλοιπους!  Την πρόταση την έκανε  κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στο ραδιοφωνικό σταθμό του Ηνωμένου Βασιλείου Planet Rock. "Οι Led Zeppelin ήταν πάντα ένα συγκρότημα με αγόρια και πάντα ήμουν πρόθυμη να τραγουδήσω για αυτούς, ακόμα και το 2008 όταν έκαναν οντισιόν για τραγουδιστές, μετά την πολύ καλή επανασύνδεσή τους του 2007, με τον Plant  στο O2 Arena του Λονδίνου. Ήταν η εποχή, που οι Page, Jones ήθελαν να  συνεχίσουν και από τη σχετική audition είχε προκριθεί ο Myles Kennedy». Η Wilson είχε ενδιαφερθεί αλλά δεν πήρε απάντηση, ίσως επειδή δεν ήθελαν να προσλάβουν κάποιον που θα μπορούσε να τραγουδήσει ακριβώς όπως ο Plant» λέει. Οι φωνητικές ικανότητές της είναι κάτι παρά πάνω από εξαιρετικές, το θέμα είναι κατά πόσο ο κόσμος θέλει και μπορεί να ακούσει τα τραγούδια των Led Zeppelin ερμηνευμένα από γυναικεία φωνή.
• Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η Tarja Turunen, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός reunion με τους Nightwish. «Είναι κάτι εντελώς υποθετικό, πολύ πολύ υποθετικό» είπε, «Δεν μπορώ να κλείσω πόρτες, δεν είμαι πια ένα τέτοιο άτομο. Έμαθα τόσα πολλά πράγματα στη ζωή μέχρι τώρα. Παίρνω τα πάντα όπως έρχονται. Οπότε, δεν ξέρω. Εντελώς υποθετικά θα ήταν πιθανό, αν και δεν είναι απίθανο να συμβεί». Θα είχε ενδιαφέρον!!!
• Και οι ZZ Top παρουσίασαν ένα από τα κλασικά τραγούδια τους, που ακούγονται στο καινούργιο live τους με τίτλο Raw. Πρόκειται για το "Brown Sugar" (σ.σ. καμία σχέση με το ομότιτλο τραγούδι των Rolling Stones) όπου στο απέριττό video εμφανίζονται κι ο Dusty Hill, αφού οι ηχογραφήσεις του έγιναν πριν το θάνατό του.
• Το καινούργιο άλμπουμ των Ghost, Impera, πούλησε την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του στην Αμερική 70.000 αντίτυπα, που το έστειλαν στο No. 2 του αμερικάνικου chart. Οι πωλήσεις των 70.000 αναφέρονται σε ισοδύναμες ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις.
• Για μια ακόμα φορά, ο ντράμερ και συνιδρυτικό μέλος των Aerosmith, Joey Kramer δεν θα κάτσει πίσω από τα ντραμς καθώς προσωπικοί λόγοι τον υποχρεώνουν να μην βρίσκεται στη σκηνή μαζί με τα υπόλοιπα μέλη. Θα τον αντικαταστήσει ο τεχνικός ντραμς, John Douglas, με πιθανότερη αιτία της απουσία του, η παλαιότερη εγχείρηση στον ώμο του.
• Παλεύει με τον καρκίνο ο πρώην κιθαρίστας των W.A.S.P., Chris Holmes που ήδη ξεκίνησε την Τρίτη εβδομάδα θεραπείας με ακτινοβολίες. Δυνατά!
• Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο ντράμερ των Foo Fighters, Taylor Hawkins, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η ακριβής αιτία θανάτου του. Ο Hawkins βρέθηκε νεκρός στο  δωμάτιο του ξενοδοχείου Casa Medina της Μπογκοτά, με την αστυνομία να θεωρεί τη βασική αιτία θανάτου του, την υπερβολική δόση ναρκωτικών, χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη ιατροδικαστική έκθεση. Πολύ κρίμα.
• Την Τετάρτη 4 Μαϊου 2022 οι Dave Weckl-Tom Kennedy Project θα εμφανιστούν στον ιστορικό χώρο του "Αθηνά Live". Ο χώρος είναι περιορισμένος και ο αριθμός των παρευρισκόμενων δεν θα είναι πάνω από 150 άτομα. Κλείστε θέση στο 210-4813605








Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου