NEWS OF THE WORLD (21/3/22)

 

• Μια πολύ μικρή εμφάνιση κάνει ο Geddy Lee των Rush σε καινούργιο επεισόδιο της καναδέζικης σειράς Murdoch Mysteries (η ΕΡΤ το παίζει με τίτλο Επιθεωρητής Μέρντοκ). Το πεισόδιο ονομάζεται “Devil Music”, προβλήθηκε στον Καναδά στις 21 Μαρτίου κι ο Geddy Lee υποδύεται τον οδηγό μιας άμαξας. Άσχετα με το αν παίζει ο μπασίστας/τραγουδιστής στη σειρά, καλό θα ήταν η ΕΡΤ να αγοράσει τα καινούργια επεισόδια αλλά και να ξανά προβάλλει τα παλαιά.
• Ο Sammy Hagar, που εκτός από κορυφαίος τραγουδιστής, τόσο με τους Van Halen, όσο και στη σόλο του καριέρα, είναι επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, με πολλές επιχειρήσεις εστιατορίων, μπαρ, μπαρ παραλίας, ποτών κλπ στο ενεργητικό του. Με αυτή την ιδιότητα λοιπόν θα κυκλοφορήσει το νέο του βιβλίο “Sammy’s Cocktail Hits: 85 Personal Favorites From The Red Rocker”.

• Η συνταγή γνωστή: Πρώην μέλη συγκροτημάτων σχηματίζουν ένα καινούργιο συγκρότημα. Αυτή τη φορά οι James Durbin πρώην τραγουδιστής για μικρό διάστημα των Quiet Riot και νικητής του American Idol, οι πρώην Stryper Robert Sweet (ντραμς) και Perry Richardson (μπάσο και πρώην Firehouse επίσης) κι ο κιθαρίστας των Riot, Mike Flyntz, σχημάτισαν τους Cleanfreak κι ήδη έχουν έτοιμα τραγούδια να τα κυκλοφορήσουν. Περιμένουμε!
• Ακόμα μια συνεργασία για τους Apocalyptica, αυτή τη φορά με τον μπασίστα των Black Sabbath, Geezer Butler και τον τραγουδιστή Franky Perez ο οποίος συμμετείχε και στο άλμπουμ τους του 2015 Shafdowmaker. Το video single που θα δείτε, τιτλοφορείται   "I'll Get Through It" κι είναι σύνθεση της Diane Warren.


• Το χαμένο άλμπουμ του Prince, Camille θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο η Third Man Records, των Jack White (White Stripes) και Ben Blackwell. Το άλμπουμ είχε ηχογραφηθεί τη χρυσή περίοδο του καλλιτέχνη, το 1986 και περιλαμβάνει 8 κομμάτια τα οποία κυκλοφόρησαν είτε σαν b sides σε single, είτε στο Black Album, είτε στην επανέκδοση του Sign O’Times, είτε στα soundtrack, Batman και Bright Lights, Big City. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του κι o White αγόρασε σε πληστηριασμό έναντι $49,375 ένα από τα 25 αντίτυπα του copies Camille, το οποίο ο Prince είχε τυπώσει αλλά προόριζε για καταστροφή.

• Δείτε το video των Illusion Fades με τη συνεργασία της Μαρίνα Σκιαδαρέση όπου διασκευάζουν το κλασικό τραγούδι των Fleetwood Mac “The Chain”, δίνοντας του μια gothic διάσταση.
•  Μαδρίτη, Μόναχο, Λίβερπουλ, Βερολίνο, Άμστερνταμ, Βιέννη, Βρυξέλλες, Παρίσι, Λυών, Λονδίνο, Στοκχόλμη, Μιλάνο, Βέρνη και Γκισενκίρχεν, είναι οι πόλεις που περιλαμβάνει το πρώτο σκέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας των Rolling Stones, και για την ώρα, δεν περιλαμβάνει τη χώρα μας. Ελπίζουμε να προστεθούν κι άλλες ημερομηνίες και να τους ξανά δούμε! Λίγες ημέρες νωρίτερα της ανακοίνωσης, ο Keith Richards είχε δηλώσει ότι βρίσκονται στο στάδιο σύνθεσης καινούργιων τραγουδιών.

•"Secrets Of The American Gods".  Ακόμα ένα video single παρουσίασαν οι Blind Guardian. Τίτλος του 'Secrets Of The American Gods' και θα περιλαμβάνεται στο καινούργιο άλμπουμ τους.


• Παλιά μου τέχνη κόσκινο για το Rod Stewart, που βοήθησε να για κλείσουν οι μεγάλες λακκούβες στο  δρόμο που περνά από το σπίτι του (στην πραγματικότητα, έπαυλη) στο Harlow. O Stewart είχε παραπονεθεί πολλές φορές στη Δήμο για την κακή κατάσταση στου δρόμου αλλά ένα ατύχημα με ένα ασθενοφόρο που έπεσε σε μια λακκούβα κι έσκασε ένα λάστιχό του ήταν το κερασάκι στην τούρτα κι έτσι ο Δήμος έστειλε  συνεργείο για να κλείσει τις λακκούβες. «Το ασθενοφόρο έπεσε στη λακκούβ α κι έσκασε ένα λάστιχό του» θα δείτε και θα ακούσετε τον Stewart να λέει στην τηλεοπτική κάμερα, για να προσθέσει» οι πολλές λακκούβες, προξενούσαν πρόβλημα και Ferrari μου»! Όσο για το γνωμικό «παλιά μου τέχνη κόσκινο», η χρήση του φτυαριού στον Rod Stewart δεν είναι άγνωστη, αφού μια από τις πρώτες δουλειές του ήταν σκαφτιάς σε νεκροταφείο!


• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο κιθαρίστας των Atlanta Rhythm Section, Barry Bailey, ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπέφερε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ο Bailey ήταν μέλος των Atlanta Rhythm Section από το 1972 κι είχε παίξει σε όλα τα άλμπουμ τους.


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου