PATTI SMITH, LAURIE ANDERSON, JAN GARBAREK, GODSPEED YOU/BLACK EMPEROR ΤO ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ.


Για μια ακόμα φορά η Patti Smith έρχεται στη χώρα μας, αυτή τη φορά στο φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου για μια μοναδική συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού!
Το φετινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου περιλαμβάνει 70 περίπου παραγωγές με έναρξη την 7 Ιουνίου του 2022! Ένα από τα ονόματα που έχουν κλείσει για το φετινό καλοκαίρι είναι και αυτό της 75χρονης Αμερικανίδας τραγουδοποιού η οποία έρχεται για ένα live κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης στις 25 Ιουνίου 2022.
Η σπουδαία Αμερικανίδα ερμηνεύτρια, η αιώνια ρομαντική της νεοϋορκέζικης σκηνής, πνευματική επίγονος των Ρεμπώ, Μπολάνιο, Γκίνσμπεργκ και της Γενιάς Μπητ, επιστρέφει στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού για μια μοναδική συναυλία, όπου θα παντρέψει τη μουσική και την ποίησή της με τον δικό της, απαράμιλλο τρόπο (Ηρώδειο, 25 Ιουνίου)..

Στις 10 Ιουλίου η Laurie Anderson θα ξανά παίξει για το ελληνικό κοινό, στις 30 Ιουνίου η Diana Kroll, o Νορβηγός σαξοφωνίστας Jan Garbarek και οι post-rock Godspeed You ! Black Emperor (15 Ιουλίου), όνομα έκπληξη για έναν τέτοιο χώρο.  
Από ελληνικής πλευράς θα εμφανιστούν οι Δημήτρης Παπαδημητρίου 16/6, Μαρία Φαραντούρη αφιέρωμα σε Μίκη Θεοδωράκη 4/7, Γιώργος Νταλάρας «Τι Να Θυμηθώ τι να Ξεχάσω» αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με την Εστουδιαντίνα 18/6 και Νίκος Πορτοκάλογλου – 40 Χρόνια και εφ’ όλης της ύλης» στις 8 Ιουλίου
Περισσότερες πληροφορίες για εισιτήρια, τιμές και τρόπους διάθεσης θα έχουμε σύντομα




29/3/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου