ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ARMORED SAINT / BOX SET ME ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΑ LIVE ΑΠΟ ΤΟΥΣ WISHBONE ASH

 

Στο πλαίσιο των εορτασμών των 40 χρόνων από την ίδρυση της Metal Blade, η εταιρεία ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία τριών κλασσικών άλμπουμ των Armored Saint. Πρόκειται για τα March Of The Saint, Delirious Nomad, και Raising Fear, που θα επανακυκλοφορήσουν στις 15 Απριλίου σε CD, διάφορες εκδόσεις βινυλίου και digital με ακυκλοφόρητα τραγούδια και φωτογραφικό υλικό που δεν έχει ξαναδημοσιευτεί. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι οι πρώρες κυκλοφορίες τους είχαν γίνει από την Chrysalis Records. Μπορείται να τα παραγγείλετε από εδώ

Ακόμα ένα Live box set των Wishbone Ash θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαϊου. Τίτλος του Living Proof - Live Recordings 1976-1980 και περιέχει 5 διπλά βινύλια με συναυλίες τους στα: Nakano Sunplaza, Τόκιο, 1976 (New England tour), Usher Hall, Edinburgh, 18 Νοεμ.1976 (New England tour),Marquee, Λονδίνο, 29 Οκτ. 1977 (Front Page News tour), Winter Gardens, Bournemouth, 30 Οκτ 1978 (No Smoke Without Fire tour) και Civic Hall, Guildford, 12 Feb. 1980 (Just Testing tour).

Τα βινύλια συνοδεύονται από 60σέλιδο ένθετο, με το πρόγραμμα κάθε συναυλίας και αριθμημένο πιστοποιητικό. Το box set είχε κυκλοφορήσει και σε cd με τίτλο The Vintage Years(2018) και 4 από τις παραπάνω συναυλίες κυκλοφορούν πρώτη φορά σε βινύλιο. Η σύνθεση των Wishbone Ash σε αυτές τις συναυλίες είναι Andy Powell, Martin Turner, Laurie Wisefield και Steve Upton και η κυκλοφορία του box set θα γίνει μόνο σε 1.000 αντίτυπα.

17/3/22


Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου