40 ΧΡΟΝΙΑ METAL MASSACRE / ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ VAN DER GRAAF GENERATOR ΣΕ ΒΙΝΥΛΙΟ

Τα 40 χρόνια της θρυλικής συλλογής Metal Massacre Volume One γιορτάζει η  Metal Blade Records και την επανακυκλοφορεί για πρώτη φορά από το 1982 σε περιορισμένη έκδοση βινύλιου. Ο χρυσόδετος κι ασήκωτος τόμος της ιστορίας του heavy metal μας θυμίζει ότι η συλλογή πρωτοκυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου 1982, περιλαμβάνοντας 11 άγνωστα συγκροτήματα που δεν είχαν υπογράψει σε δισκογραφική εταιρεία, με όλα να συμμετέχουν με ένα τραγούδι, εκτός των Malice. Η καινούργια έκδοση θα τυπωθεί σε 5000 αντίτυπα και θα κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου. Ειδικά το site Metallica.com πήρε άδεια να πουλήσει άλλες 2.000 αντίτυπα. Αυτή είναι η πρώτη ενέργεια της Metal Blade Records για να γιορτάσει τα 40 χρόνια της και φυσικά  θα ακολουθήσουν κι άλλες. Η συλλογή πήρε μυθικές διαστάσεις γιατί περιείχε μια πρώτη ηχογράφηση του "Hit The Lights" των Metallica αλλά και "Tell The World" των Ratt. Διαβάστε το πλήρες track list της συλλογής.
Side One:
01. STEELER - "Cold Day In Hell"
02. BITCH - "Live For The Whip"
03. MALICE - "Captive Of Light"
04. RATT - "Tell The World"
05. AVATAR - "Octave"
Side Two:
01. BLACK 'N BLUE - "Chains Around Heaven"
02. CIRITH UNGOL - "Death Of The Sun"
03. DEMON FLIGHT - "Dead Of The Night"
04. PANDEMONIUM - "Fighting Backwards"
05. MALICE - "Kick You Down"
06. METALLICA - "Hit The Lights"

Πριν λίγους μήνες οι Van Der Graaf Generator είχε κυκλοφορήσει το box set The Charisma Years set με 17 CDs(!) και 3 Blu-rays με ολόκληρη τη δισκογραφία τους, με τα cd εμπλουτισμένα με ακυκλοφόρητα κομμάτια. Διάβασε εδώ.  

5 μήνες μετά την κυκλοφορία του box set το μεγάλο αγγλικό συγκρότημα, θα επανακυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου σε deluxe εκδόσεις βινύλιου τα άλμπουμ του The Last We Can Do Is Wave To Each Other (με αφίσα), H To He Who Am The Only One (1970), Pawn Hearts (1971) και Godbluff (1975). Παράλληλα δημοσιοποίησαν ένα παλιό clip από τη δεκαετία του 70 με το τραγούδι “Cat’s Eye” ενώ θα κυκλοφορήσουν και 2 μικρούς δίσκου(!) με τα Refugees (single version) b/w Boat Of A Million Years και Theme One b/w W. Και αυτά θα κυκλοφορήσουν στις 8 Απριλίου και θα συνοδεύονται από αφίσα.


10/3/22


 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου