ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: NAZARETH/AEROSMITH/NHC

 

Το 25ο άλμπουμ της πλούσιας δισκογραφίας τους παρουσίασαν οι Nazareth με τίτλο Surviving The Law και ημερομηνία κυκλοφορίας την 15η Απριλίου". Πρώτο video single, το "Strange Days". Η σύνθεσή τους παραμένει η ίδια με αυτήν του προηγούμενου άλμπουμ τους, δηλαδή Jimmy Murrison κιθάρα, Lee Agnew ντραμς (γιός του μπασίστα Pete), Pete Agnew μπάσο, το μοναδικό αρχικό μέλος και Carl Sentance τραγούδι.

Aerosmith - 1971: The Road Starts Hear είναι ο τίτλος του άλμπουμ με αρχειακό υλικό από πρόβες τους του 1971(!) που θα κυκλοφορήσουν οι Aerosmith στις 8 Απριλίου σε CD και ψηφιακή μορφή. Αρχικά το Aerosmith - 1971: The Road Starts Hear είχε κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοση κασέτας και βινύλιου στη Record Store Day του 2021 αλλά ηαναπάντεχη επιτυχία του, οδήγησε το συγκρότημα στη σκέψη να το κυκλοφορήσουν και σε cd/ψηφιακά.  Τα 7 τραγούδια του άλμπουμ ανακαλύψθηκαν πρόσφατα και παρουσιάζεται χωρίς να πειραχτεί στουντιακά.

Καινούργιο συγκρότημα έχουν και δύο μέλη των Jane’s Addiction. Οι Dave Navarro και Chris Chaney μαζί με τον ντράμερ των Foo Fightres, Taylor Hawkins σχημάτισαν τους NHC και ήδηκυκλοφόρησαν τοEP, "Intakes & Outtakes" το οποίο περιέχει 2 καινούργια τραγούδεια και 2 διασκευές, η πρώτη είναι στην καλσική pop dance επιτυχία των Level 42, "Something About You" και η δεύτερη ακόμα πιο τολμηρή, το "Fearless"των Pink Floyd.



18/2/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου