ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ: FM /BRYAN ADAMS/RED HOT CHILI PEPPERS

Thirteen τιτλοφορείται το 13ο άλμπουμ των FM που θα κυκλοφορήσει στις 18 Μαρτίου με πρώτο video single το «Waiting On Love». Όπως είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Steve Overland, το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά την πρώτη περίοδο του  lockdown και είναι προφανής η επιστροφή του ήχου τους σε αυτόν των πρώτων άλμπουμ τους. Στην πρώτη φάση της περιοδείας του, το συγκρότημα δεν έχει συμπεριλάβει τη χώρα μας. Ακούγοντας πάντως το πρώτο single, το μόνο που έχω να γράψβ είναι ότι ελπίζω να έχουν καλύτερα τραγούδια στο άλμπουμ!
Ακατάβλητος στα 62 χρόνια του και με την ίδια φωνή, ο Καναδός Bryan Adams, παρουσίασε το καινούργιο άλμπουμ τους με τίτλο So Happy It Hurts, που είναι το 15ο στην πλούσια δισκογραφία του. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου και πρώτο video single είναι το “Never Gonna Rain” με τους στίχους του να αναφέρονται  σε ένα αισιόδοξο άνθρωπο που συνεχίζει να περιμένει το καλύτερο, ακόμη και μπροστά στο χειρότερο. Ζώντας τη στιγμή, αντί για φόβο. Μετατρέποντας τα αρνητικά σε θετικά. Παίρνοντας τη βροχή και τη μετατρέπει σε δώρο.


Την 1η Απριλίου θα κυκλοφορήσει το καινούργιο άλμπουμ των Red Hot Chili Peppers με τίτλο Unlimited Love. Θα περιλαμβάνει 17 τραγούδια, συνολικής διάρκειας 73 λεπτών με πρώτο video single το "Black Summer". Το Unlimited Love είναι το πρώτο άλμπουμ τους με κιθαρίστα τον John Frusciante, ο οποίος και στο παρελθόν ήταν μέλος τους και είχε παίξει στο Stadium Arcadium(2006). Την παραγωγή του καινούργιου άλμπουμ ανέλαβε και πάλι ο Rick Rubin.


""Ο μόνος μας στόχος είναι να χαθούμε μέσα στη μουσική. Εμείς (ο John, ο Anthony, ο Chad και ο Flea) αφιερώσαμε χιλιάδες ώρες, συλλογικά και ατομικά, προσπαθήσαμε για το καλύτερο άλμπουμ που μπορούσαμε να ηχογραφήσουμε με τις κεραίες μας συντονισμένες με το θεϊκό σύμπαν. Πραγματικά είμασταν τόσο ευγνώμονες για την ευκαιρία να βρεθούμε σε ένα δωμάτιο μαζί και, για άλλη μια φορά, να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Μέρες, εβδομάδες και μήνες που αφιερώθηκαν ακούγοντας ο ένας τον άλλον, συνθέτοντας και τζαμάροντας "αναφέρει το Δελτίο Τύπου. Όμως την καλύτερη δήλωση έκανε ο John Frusciante που δήλωσε: "Όταν αρχίσαμε να γράφουμε τα καινούργια τραγούδια, ακούγαμε παλιές επιτυχίες των Kinks, New York Dolls, Johnny 'Guitar' Watson κι όταν τελικά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε καινούργια τραγούδια όλες εκείνες οι ιδέες και τα τζαμαρίσματα, πήραν μορφή με ένα συναίσθημα αβίαστης διασκέδασης.  Για μένα, αυτός ο δίσκος αντιπροσωπεύει την αγάπη και την πίστη μας ο ένας στον άλλον».

Κι αυτό είναι το  καινούργιο τραγούδι των Red Hot Chili Peppers, "Black Summer". Καλό, αλλά όχι σαν τα παλιά τους.



4/2/22

 

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου