40th ANNIVERSARY RAMONES-LEAVE HOME/IT’S ALIVE/ROCKET TO RUSSIA


Τρεις δυνατές και πολύ καλές επανακυκλοφορίες από την πλούσια δισκογραφία των Ramones. To Leave Home πρωτοκυκλοφόρησε το 1977 και τώρα επανεκδίδεται σε 4πλό βινύλιο και 4πλό cd.Οι καινούργιες εκδόσεις , περιέχουν εκτός από τη remastered έκδοση του κλασικού άλμπουμ, 2 δίσκους με ;30 ακυκλοφόρητα mixes τραγουδιών  και μια συναυλία τους στο CBGB το 1977 και πλούσιο ένθετο. Θυμίζουμε όπτι τα κλασικά κομμάτια του άλμπουμ ήταν τα Blitzkrieg Bop και Now I Wanna Sniff Some Glue.
To It’s Alive ήταν το πρώτο live άλμπουμ των Ramones που είχε κυκλοφορήσει το 1979 και η καινούργια έκδοσή του γίνεται σε 4CD/2βινύλια με καινούργιο Remastered ήχο και 3 ολόκληρες ακυκλοφόρητες συναυλίες κατά τη διάρκεια της τότε Βρετανικής περιοδεία τους το 1977. Από τα δυνατά bonus τραγούδια η ακυκλοφόρητη εκτέλεση του “Blitzkrieg Bop”. Οι τρεις συναυλίες έγιναν στο Top Rank του Birmingham (Δεκέμβριος 1977), στο Victoria Hall του Stoke-On-Trent (Δεκέμβριος 1977) και στο Rainbow Theatre του Λονδίνου Δεκέμβριος 1977)
Η σύνθεσή τους είναι η κλασική Dee Dee Ramone, Joey Ramone, Johnny Ramone και Tommy Ramone. Μετά τα Leave Alone και It’s Aive, άλλο ένα κλασικό άλμπουμ των υπερθρυλικών Ramones επανεκδίδεται σε special έκδοση βινυλίου αλλά και cd. Πρόκειται για το Rocket To Russia, που πρωτοεκδόθηκε το Νοέμβριο του 1977 και περιείχε τραγούδαρες σαν τα “Sheena Is A Punk Rocker”,“Rockaway Beach” και τις διασκευές “Do You Wanna Dance?” και “Surfin’ Bird.” Η καινούργια 40th Anniversary έκδοση περιέχει 4 βινύλια, 4 cd με το πρώτο να περιέχει το κλασικό άλμπουμ remaster, 2 βινύλια με διαφορετικές μίξεις όλων των τραγουδιών και το τέταρτο, συναυλία τους στο Live at Apollo Centre της Γλασκόβης το 1977. Ανεκτίμητο!

 20/1/22

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου