NEWS OF THE WORLD (15/12/21)


• Τις 2 συναυλίες που θα δώσουν οι Metallica στις 17 και 19 Δεκεμβρίου στο Chase Center του Σαν Φρανσίσκο μπορείτε να δείτε με live streaming από τα κανάλια Amazon Music και Prime Video. Ο τίτλος των 2 συναυλιών είναι "40 Years Of Metallica" και οι ώρες μετάδωσεις τους είναι 9 p.m. PT /12 a.m. ET / 5 a.m. GMT / 2 p.m.  Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ. https://www.metallica.com/tour/
• Τα εξώφυλλα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα δίσκο αλλά και στην ιστορία ενός συγκροτήματος. Και τα πρώτα εξώφυλλα των Helloween ήταν πολύ καλά και ταυτίστηκαν με την μουσική και ιστορία τους. Δυστυχώς έφυγε από τη ζωή ο ζωγράφος τους, Uwe Karczewski, που είχε σχεδιάσει τα “Helloween”, “Walls of Jericho”, “Keeper of the seven keys Part 1” και “Keeper of the seven keys Part II” και τα singles που είχαν κυκλοφορήσει από εκείνους τους δίσκους. Ο Uwe Karczewski, είχε σχεδιάζει ζωγραφίσει και εξώφυλλα των Stormwarrior και Iron Savior, όλα ξεχωριστά. Εξ άλλου, αν τολμήσουμε(!)0 να συγκρίνουμε αυτά που ζωγράφισε για τους Helloween και όσα κυκλοφόρησαν χωρίς αυτόν, η σύγκριση είναι…θλιβερή.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών ο Michael Nesmith, κιθαρίστας και τραγουδιστής των Monkees που στα μέσα της δεκαετίας του 60 γνώρισαν τεράστια επιτυχία σε Αμερική(κυρίως) κι Ευρώπη. Αιτία θανάτου, καρδιακή προσβολή.
• Δείτε το video των Nestor για το τραγούδι τους 1989.
• Μεγάλη περιοδεία ανακοίνωσαν οι Cure που περιλαμβάνει 44 ημερομηνίες για Ευρώπη και Μ.Βρετανία. Η περιοδεία θα ξεκινήσει από τη Ρήγα της Λετόνιας και θα καταλήξει στις 11 Δεκεμβρίου στην SSE Arena του Λονδίνου. Και για να μην σας κρατάω σε ανυπομονησία, για την ώρα ΔΕΝ περιλαμβάνεται η χώρα μας!
• Έντονοι πόνοι στο στήθος, ανάγκασαν τον Μεγάλο Carlos Santana να ακυρώσει τις 8 προγραμματισμένες εμφανίσεις του στο House of Blues του Mandalay Bay στο Las Vegas. H γυναίκα του και ντράμερ του συγκροτήματος Cindy Blackman Santana, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο που τον πήγε νοσοκομείο, όπου αντιμετώπισαν το καρδιακό πρόβλημά του.
• ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου δεν εξαίρεσε την περιοχή της Μαλακάσας. Η ισχυρή καταιγίδα με ριπές ανέμου που έφτασαν στιγμιαία τα 12 μποφόρ προκάλεσε πλημμυρικά φαινόμενα και εκτεταμένες καταστροφές στις εγκαταστάσεις του Terra Vibe Park.

• Συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Kansas City, o ντράμερ των Tool, Danny Carrey, για βιαιοπραγία κατά τη διάρκεια μιας λογομαχίας. Αναμένεται να του απαγγελθούν κατηγορίες αλλά στο εν τω μεταξύ αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση
• Μεταξύ των πολλών ανακοινώσεων για το καλοκαίρι του 2022, είναι και τα ονόματα των Bauhaus και Rotting Christ.Οι Bauhaus θα παίξουν στο Release Athens την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού με τα 4 αυθεντικά μέλη τους, Peter Murphy, Daniel Ash, Kevin Haskins και David J.Η προπώληση ξεκινά άμεσα προς 35€ και για περιορισμένα εισιτήρια. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με αρχική τιμή τα 100€. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:
1. Bauhaus & more tba (8/6/22, Πλατεία Νερού) +  Nick Cave and the Bad Seeds, Mogwai & more tba (15/6/22, Πλατεία Νερού) προς 70€ (κέρδος 15€)
2. Bauhaus & more tba (8/6/22, Πλατεία Νερού) +  Iggy Pop, Liam Gallagher & more tba (2/7/22, Πλατεία Νερού) + προς 70 € (κέρδος 15€)Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί ισχύουν κανονικά.
o Release Athens θα έχει την τιμή να υποδεχθεί τους τεράστιους Rotting Christ, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού.

Οι Rotting Christ στο Release Athens, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022, στην Πλατεία Νερού, μαζί με τους . κορυφαία metal μπάντα από την Ελλάδα θα πλαισιώσει τους Manowar,  Η προπώληση συνεχίζεται προς 45 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 115 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες, αναμνηστικό δώρο.
Ταυτόχρονα, είναι διαθέσιμα δύο διαφορετικά διήμερα εισιτήρια για όσες και όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν δύο ημέρες του Release Athens 2022, κερδίζοντας ένα σημαντικό ποσό:
1. Manowar, Rotting Christ & more tba (22/6/22, Πλατεία Νερού) + Judas Priest & more tba (15/7/22, Κλειστό Φαλήρου) προς 75 ευρώ (κέρδος 15 ευρώ)
2. Manowar, Rotting Christ & more tba (22/6/22, Πλατεία Νερού) + Sabaton, Blind Guardian & more tba (21/7/22, Πλατεία Νερού) προς 75 ευρώ (κέρδος 15 ευρώ)
Διάθεση εισιτηρίων:Τηλεφωνικά στο 11876
Οnline στα releaseathens.gr / viva.gr Φυσικά σημεία: Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

• Δείτε το πρώτο video που παρουσίασαν οι Neil Young και οι Crazy Horse για τραγούδι από το καινούργιο άλμπουμ τους Barn. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι Welcome Back.
• Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών ο σαξοφωνίστας κι αρχικό μέλος των Rare Earth, Gil Bridges. Αιτία θανάτου, οι επιπλοκές από τον Covid-19.






Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου