LEMMY Ο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ


Δύο μοναδικά video του Lemmy, έστω κι αν είναι μικρής χρονικής διάρκειας, φιλοξενούνται σήμερα στη στήλη Video From The Past. Το πρώτο είναι διάρκειας μόνο 1.17 με τους Ramones να ερμηνεύουν σε συναυλία τους στη Νέα Υόρκη, το τραγούδι των Motorhead «R.A.M.O.N.E.S” και τον Lemmy να παίζει μπάσο και να τραγουδάει!


Το δεύτερο video αφορά μια εμφάνιση των Frankie Goes to Hollywood στην τηλεόραση το 1984 όπου εν μέσω κοινού και μάλλον μιας χαοτικής εμφάνισης, παίζουν το “Relax” όπου στο 3:18, εμφανίζεται ο Lemmy παίζοντας κιθάρα και αποχωρεί από τη σκηνή κρατώντας αγκαλιά ένα μοντέλο που φορά μόνο τα εσώρουχά του!


Δυστυχώς δεν υπάρχει video με τον Lemmy και τη Samantha Fox αλλά όπως θα δείτε βρήκα ένα video με ήχο των Hawkwind να παίζουν το Gimme Shelter και κάποια γυρίσματα με τη Samantha Fox επί σκηνής να τραγουδάει μαζί τους το Gimme Shelter και πίσω της τον Lemmy και τον Dave Brock! Η κοινή ερμηνευτική παρουσία, περιελήφθηκε στο άλμπουμ Gimme Shelter(1993) όπου πολλοί καλλιτέχνες (Thunder, Little Angels, New Model Army και Tom Jones, Pop Will Eat Itself, Heaven 17 κ.α.) ερμηνεύουν αυτό το τραγούδι, το οποίο υπάρχει σε 10 διαφορετικές διασκευές! 


ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΚΟΛΙΟΣ

19/12/21

Share on Google Plus

About Αλέξανδρος Ριχάρδος

    Blogger Comment

Δημοσίευση σχολίου